0-2 Jakob Johansson (22’)
0-3 Martin Christensen (47’)
1-3 Mileta Rajovic (63’)

219 tilskuere.

Det var blevet tid til 2. runde i Sydbank Pokalen, hvor modstanderen HB Køge fra den allerøverste hylde i 1. division ventede. Forventningerne til en hjemmesejr var naturligt nok ret begrænsede, men som alle ved lever pokalkampe deres eget liv, og man har jo altid lov til at håbe.

En igen meget veloplagt Mileta Rajovic sled som tidligere fra start helt på toppen, og var efter fem minutter lige ved at slippe fri til afslutning efter en aflevering fra Mikkel Mouritz, der igen i dag havde en hovedrolle som arkitekt på midten.

Efter en noget begivenhedsløs start på kampen tog den fart, da Køges Martin Koch i det niende minut lavede et præcist indlæg i feltet, og det lykkedes Jakob Johansson at snitte den videre med hovedet, lige akkurat inden Viktor Michaelsen i målet kunne bokse den væk. 0-1, og noget af et skud for boven for forhåbningerne om sejr.

B.93 viste dog ind imellem tænder og kom minuttet efter til en stor chance til Omar Roshan, i efter cutback fra Mileta ind i feltet fra højre side, desværre uden at netmaskerne blafrede.

Få minutter efter leverede Mouritz en fin aflevering til Mileta, som sendte den tilbage til Mouritz, men det løb ud i sandet – noget der har redet holdet som en mare de sidste kampe.

Efter 22 minutter viste Køge igen, hvorfor de er tophold i 1. division: Med hæl og tå kombinerede de sig gennem forsvaret, og endnu en gang kunne Johansson sende den i nettet, denne gang fladt under Viktor, 0-2.

Mileta viste igen noget gåpåmod og vilje, og erobrede efter 30 minutter bolden fra en modstander højt på Køges halvdel og sparkede selv på mål udefra, men dog lige over kassen.

Kort efter fik Omar frispark tæt på hjørneflag, og på forsøget måtte målmanden bokse væk, bolden faldt til Anders Thomsen, hvis forsøg på riposten tæt under mål røg over.

I det 36. minut fik Mouritz efter et langt løb orkestreret en aflevering til Omar, men en forsvarer fik tacklet og forpurret afslutningen inden det blev kritisk.

Momentvis spillede ‘93 en god første halvleg, men der var ingen tvivl om at Køge var et bedre hold på dagen.

Ganske kort tid inde i anden halvleg fik Køge et flot og gennemspillet angreb, som Martin Polle Christensen fik afsluttet med en fabelagtig følt afslutning på undersiden af overliggeren, hvorefter bolden dumpede ned på den rigtige side af stregen, 0-3.

Især Mileta kæmpede fortsat, men uden det helt store slutprodukt, helt symptomatisk for holdet for tiden.

Vi fik dog en lille livline, da en kæmpe fejl i Køge-forsvaret efterlod en løs bold som Mileta utageligt sparkede i nettet fra sin position i målfeltet, 1-3.

Ganske få sekunder efter gik både Nicolai Olsen og Mileta Rajovic ud, mens Søren Nørgård og den unge Youssef Dhaflaoui kom ind, og der var en generel nedgang i tempoet.

Undtagelserne var dog efter 85 minutter, da Dhaflaoui syede sig igennem 5-6 Køge-spillere med sine giftige driblinger, men desværre blev tacklet lige før afslutningen og igen i det 88. minut, da indskiftede Dyre blev sendt alene i dybden på venstrekanten, lagde den over til sit højreben, men beklageligvis gik det knaldhårde spark forbi.

En kæmpe chance, og ingen var mere skuffet end Dyre selv – målene der kunne bringe spænding tilbage i kampen kom desværre aldrig og det forventede slutresultat holdt stik.

Heldigvis kan man glæde sig over at Viktor i kampens slutfase lavede en fremragende redning ved nærmeste stolpe på et missil af en afslutning fra kort hold. Lidt at glæde sig over i en ellers resultatmæssig nedslående kamp.

Igen man konstatere, at der periodevis er fint spil på midten af banen, men manglen på slutprodukt gør igen, at holdet ikke får scoret de nødvendige mål.

Næste kamp er det ultraklasisske Københavnerderby mod BK Frem på lørdag kl. 14.00 i Valby Idrætspark. Vel mødt.