0-2 Malte Sjørslev (42′)
1-2 Daniel Stückler (straffe 65′)

Svanemølleanlægget (kunstgræs)
193 tilskuere.

Lørdagens kamp mod Holbæk var flyttet til Svanemølleanlægget på grund af dårlige baneforhold på Østerbro Stadion. I forhold til 1-0-sejren mod Frem i tirsdags måtte Januario og Hegaard melde fra med skader. Michaelsen og Fofanah gled ind i startopstillingen, det samme gjorde Erenbjerg på bekostning af Lund.

Kampens første farlighed blev gæsterne noteret for: Et hovedstød fra nært hold, som målmand Michaelsen med en eminent refleksredning fik dirigeret ud på stolpen.

Derpå skabte B.93 en god mulighed til angriberen Daniel Stückler, hvis forsøg dog blev pareret af Holbæks målmand.

I stedet blev det de blåblusede vestsjællændere, der kom først på scoringstavlen. Efter et koks i 93-opspillet opsnappede Mads Bobjerg Larsen bolden og knaldede den resolut i kassen. 0-1.

I de følgende minutter sad Holbæk på det meste af spillet, men omkring den halve time fik B.93 tiltvunget sig overtaget. Det resulterede i en god mulighed til Jeppe Erenbjerg på en nedfaldsbold efter et hjørnespark, men igen fik Holbæk-målmanden pareret skuddet.

I denne periode af kampen var Holbæk sjældne gæster foran 93-målet, men alligevel fik de kort før pausen bragt sig på 2-0, da Malte Sjørslev tog chancen med et langskud, der hvinede op i det fjerneste målhjørne.

Nu var det op ad bakke for B.93 i hele anden halvleg. Benjamin Lund blev skiftet ind for Matthias Andersen, og der blev dikteret højt pres fra halvlegens start. Men selv om “Den hvide dame” viste stort engagement og pressede spillet frem ad banen afstedkom det ikke mange åbne muligheder.

Efter omkring tyve minutters spil fik vi så alligevel en livline i form af et venligt dømt straffespark, angiveligt begået mod Nicolai Olsen, da han egentlig var ved at drible sig helt ud mod tennishallen. Daniel Stückler omsatte muligheden til reducering 1-2.

Slutfasen blev hektisk med et voldsomt 93-pres mod Holbæk-målet og en bortvisning til en Holbæk-leder i kampens overtid. Men vi manglede simpelt hen kvalitet, når angrebene skulle gøres færdige. Trænerne Jung og Rutkjær havde før kampen dikteret tidlige indlæg som middel til at åbne vestsjællændernes defensiv. Men stort set alle 93-indlæg i dagens kamp var ikke i nærheden af at nå en medspiller.

Og så endte det med et ærgerligt nederlag på 1-2 til et Holbæk-hold, som B.93 med større skarphed i de defensive og offensive aktioner kunne have besejret.