Vælg en side

B.93 ligger nummer 1 efter 7 ud af de 14 runder i 1. division og satser kraftigt på oprykning.

 

Midvejs i efterårssæsonen står B.93’s bedste fodboldkvinder med rigtig gode muligheder for at ende på en af de to oprykningspladser til kvalifikationsligaen.

B.93 har 19 point, og Østerbro IF har 16 point. HB Køge ligger tættest på de to oprykningspladser med 13 point, mens Sundby har 11 point.

Sportschef Lars Møller

– Det har været en tilfredsstillende første halvdel af sæsonen. Vi har vundet alle kampe bortset fra en enkelt uafgjort – hvor vi kommer godt tilbage og viser vores tro på det.

Der er kommet 9 nye spillere til siden sommerpausen, og alle har fået spilletid.

– Truppen er enormt ung, og vi har skulle bruge noget tid på at spille den sammen. Det er klart, at når vi kigger på kampene, er der nogle af dem, der kunne have været spillet flottere, fordi vi stiller store krav.”

– Vi er et hold, hvor der er rigtig mange ting, der skal fungere, for at det ser rigtig godt ud for os, og for at vi er rigtig tilfredse. Når det er sagt, så er vi jo tilfredse med at ligge nummer 1. Og når vores plan er at rykke op, så skal vi jo ligge der.

B.93’s 26 scoringer i 1. divisionskampene er fordelt på 8 forskellige spillere, selv om der er nogle, der topper. Holdet har været forskånet for skader for nøglespillere, og har indkasseret et enkelt rødt kort, der kostede to kampes karantæne.

– Cheftræner Anders Vang og jeg er, når vi ser tilbage på første halvsæson, meget tilfredse med pointhøsten, og vi er rimeligt tilfredse med spillet. Men vi ved også, at vi stiller store krav til vores måde at spille og værner om den, fordi vi ikke bare vil spille lange bolde frem. På den baggrund har vi plads til forbedringer, fordi vi higer efter det bedste, som vi håber at ramme i den sidste del af sæsonen.

– Vi ser frem mod sidste halvdel af sæsonen og i første omgang søndagens topopgør mod Østerbro IF. Vores forventning og håb er at samle point nok til at rykke op i kvalifikationsligaen. Vi er ydmyge over for opgaven, men mener at have et stærkt hold, som bør rykke op.

Af Tage Majland.
Foto: Tage Majland.