Vælg en side

Cheftræner Danny Jung har været forbi skriveblokken igen. Her får du hans syn på de første kampe.

 

Så er vi godt i gang med den nye sæson. Eller godt er måske et for stort ord, da resultaterne i de første kampe langt fra har været tilfredsstillede. Vi har ellers haft en forrygende opstart, hvor træningsmiljøet og den altafgørende kvalitet i træningen synes opadgående, og vi har spillet et par fine træningskampe.

Det er nu vigtigt at vi husker på, at to kampes dårlige udfald ikke kan ødelægge denne fine opstart, som i øvrigt var en forlængelse af en yderst fremragende forårssæson. Vi kan selvsagt ikke gå fra at være rigtig gode til at være piv-ringe på blot to uger! Vi har rigtignok haft et par offensive afgange i Koch, Nico O, Dyre, Kofoed og Quincy, og med Leonels skade og snarlige klubskifte må andre selvfølgelig tage over.

Som en note kan nævnes, at ud af vores 38 mål i foråret, stod Leo, Koch og Nico O noteret for 16 mål/14 assists, så det er store sko der skal fyldes. Heldigvis har vi afløserne klar, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de kan tage dette hold endnu et skridt videre. En offensiv bestående af Haitam, Stückler, Jeppe, Krogh, Daniel, Nicholas og Lauge er ungt, men potent!

Det var vi i øvrigt også, da vi spillede en flot sidste turneringskamp i Ringkøbing med en gennemsnitsalder på 21,5 år …

De bageste spillere i truppen er intakte fra sidste sæson og skal være med til at sikre stabiliteten og kontinuiteten i denne unge gruppe. Vi har fået Søren og Malthe op fra vores U19 hold, og de er kommet godt i gang med deres første seniorår.

Netop defensiven har været den store negative overraskelse for os i de første to kampe, hvor vi har givet alt for mange chancer væk! Her er det vigtigt at understrege, at det som sådan ikke kun falder tilbage på forsvarsspillerne (selvom der ved gud er situationer, som ikke helt blev løst tilfredsstillende), men at vi som hold skal være mere afklaret i den måde vi presser og forsvarer på. Og det er også et træneransvar!

Derfor var jeg vanvittig glad for præstationen i fredags mod dygtige HIK, hvor vi godt nok FORÆRER dem et mål, men derudover næsten holder dem væk fra chancer. Når man så ovenikøbet selv burde have scoret på nogle af de 4-5 gode muligheder vi havde, og set i lyset af at vi spillede med 10 mand, nede med 1-0, så tror jeg at det var vendepunktet for os i forhold til at få en god sæsonstart.

Næste opgave bliver ude mod Holbæk på søndag, og det bliver en spændende og lige kamp. De har set godt ud i opstarten og i deres første kampe, så selv om de er oprykkere, har de absolut niveauet til at spille i 2. division.

Med en god præstation der, kan vi for alvor få vendt skuden og sætte sejl mod den anden ende af tabellen.

Arkiv

Se flere af Dannys blogs.

Foto fra arkiv.