Vælg en side

Vi forstår, at det ikke kun er mursten, men også mennesker vi har med at gøre.

 

Paulun Bolig er ny samarbejdspartner i B.93, og er dermed med til at støtte bydelens største fodboldklub. Det er et samarbejde, som B.93 sætter stor pris på.

Vi inviterede Pauluns sympatiske indehaver, Torben Hald, til en snak om samarbejdsaftalen. Her er uddrag af samtalen:

Torben Hald. Foto: Claus Vandborg.

Hvem er Torben Hald?

– Jeg har – sammen med min far – haft en ejendomsmæglerbutik på Østerbro siden 1998. Vi synes selv, det er en af de bedste beliggenheder på Dag Hammarskjölds Allé – lige ved søerne.

– Min far købte den af en køreskole tilbage i 1997, efter “hårde” forhandlinger, hvor begge skrev deres bud bag på et stykke papir, og blev enige på den måde.

– Jeg er 58 år og gift med en fantastisk kvinde og har tre piger, hvoraf de to er flyttet hjemmefra, og er selv meget glad for fodbold. Jeg træner outdoor fitness og spiller badminton. Jeg har af flere omgange har været i B.93 Netværket siden 2010.

Hvilken filosofi står bag den måde du kører din forretning?

– Jeg har altid lært, at man skal få det menneskelige i spil, når man handler ejendomme, og derfor er det vigtigt, at fornemme hvem man har med at gøre.

– Nogle vil gerne have det skal gå hurtigt, andre skal først finde noget nyt, og nogle vil gerne involveres i alt, vi laver, og der kan være mange følelser med, hvis man har boet der i mange år.

– Husk, det er ikke kun mursten – men også mennesker vi har med at gøre.

– Jeg går meget op i, at man skal være fagligt dygtig, ærlig, hjælpe hinanden, og kunne være med til at gøre en forskel. Som ejendomsmægler skal man være udadvendt, og have øje for de muligheder, der er i boligen.

– Derfor er det vigtigt at se muligheder. Jeg har gennem mange års træning lært at se, hvilke muligheder en bolig har, uanset hvordan den for nuværende ser ud.

Hvorfor vil Paulun Bolig vil være sponsor i B.93?

– Hos Paulun Bolig synes vi, det er vigtigt at støtte lokalsporten. Der skal være et sted hvor man kan dyrke sine interesser, og hvor man kan se, at der er engagement og interesse for de unge.

– Det skal ikke kun være eliten, der har en mulighed. Sporten skal favne alle. Jeg er selv utrolig interesseret i fodbold, og har – som nævnt tidligere – selv spillet, men har ikke de store evner, så jeg har været utrolig glad for, man også har mulighed på et lavere niveau, hvor man kan hygge sig socialt og dyrke lidt motion.

– Jeg har flere i vores butik, som er lokale og har spillet i B.93, og derfor er det nærliggende at støtte op. Vi har også den holdning, at vi gerne vil give noget tilbage til lokalsamfundet, og det kan man gennem sponsorater.

Paulun Bolig og Østerbro klinger godt – hvad er egentlig jeres “forhold” til lokalområdet.

– Vi har været ejendomsmæglere på Østerbro siden 1997, og har altid været glade for det miljø, som er på Østerbro, der spænder utrolig bredt med både vand, parker, små torve, fantastiske ejendomme og ikke mindst et driftigt forretningsliv med masser af hyggelige butikker.

– Vi går op i at være lokale, og kende alle de specielle og fantastiske ting der er med Østerbro. Vi kender historien i de forskellige kvarterer. Det er nemlig vigtigt, når man står med en ny køber, og skal fortælle noget om området og hvad der sker. Jeg er selv med i Østerbro Handelsforening for at kunne komme med input til det der sker på Østerbro.

Hvad gør at folk skal vælge Paulun Bolig som ejendomsmægler?

– Vi forstår, at det ikke kun er mursten, men også mennesker vi har med at gøre.

– Vi er uafhængige, og kan derfor hele tiden vælge det bedste inden for online markedsføring, fotopræsentation af boligen mv. Det gælder om, at alt skal være til at forstå, og ikke være pakket ind i alt muligt.

– Derudover ved vi, at det hele tiden gælder om at yde en ekstraordinær service, både overfor dem der sælger boligerne, men også køberne. Vi forstår at matche sælger og køber for at skabe det maksimale mellem begge parter. Hos Paulin Bolig både ved og tror vi på, at vi kan gøre en forskel overfor vores kunder.

Og I giver gratis rådgivning?

– Vi vil gerne hjælpe alle i B.93, hvis de har brug for et godt råd til en bolighandel, tjekke en pris eller bare blive klogere på boligmarkedet. Det koster intet og vi giver gerne kaffen.

– Ud over det nævnte, så giver Paulun Bolig en speciel rabat til alle hos B.93 hvis de sætter til salg, og derudover giver vi et beløb til Ungdomsafdelingen.

– Derfor er B.93 og Paulun Bolig et godt match, slutter en venlig og veloplagt Torben Hald.

Besøg Paulun Bolig her.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af B.93’s divisionstræner Thomas Nørgaard og Torben Hald samt sakset portrætfoto af Torben Hald: Claus Vandborg.