Vælg en side

Herligt arrangement med oplæg fra to prominente tidligere B.93’ere i loungen i forbindelse med kampen mod Kolding IF.

Klub.93 netværket – der udspringer af 93.Global investorkredsen – havde et rigtigt godt møde med netop den hyggelige atmosfære der arbejdes på at facilitere. Jacob Rabøl fra The Academy stod bag arrangementet lørdag 2. oktober i forbindelse med kampen mod Kolding IF.

Det startede med +30 mennesker i loungen på Østerbro Stadion, og sluttede af med en middag på Bottega Estadio 1912. Der var dejlige sandwiches og kolde øl fra Depanneur.

Fuldt hus i loungen. Skønt at se.

Journalisten og tidligere B.93’er Kasper Steenbach, som forud for EM-slutrunden i sommer barslede med det anmelderroste værk Holdet – Fem år med det danske fodboldlandshold, hostede et Round Table og indlæg med Niclas Jensen, 62 A-Landskampe og også tidligere B.93’er.

Jacob Rabøl fra The Academy introducerer samtalen mellem Niklas Jensen og Kasper Steenbach.

Niclas fortalte lidt anekdoter fra landsholdet og om nogle af de store klubber, han har spillet for. Det var spændende at høre lidt “insider viden” fra denne verden, som mange af vores egne talenter aspirerer til.

Udover at fortælle om sin tid i B.93, som Niclas var meget glad for, uddelte han også stor ros til det arbejde som Morten Olsen har lavet for dansk fodbold.

B.93 TV: Hør Niklas fortælle om sin ungdomstid i B.93

Vi ser frem til flere netværksarrangementer i B.93. Læs mere om dine muligheder for at blive en del af Business.93 Netværk, Business.93 Partners og Business.93 Local.

Fotos og B.93 TV: Ole Ringheim.