Vælg en side

Euromans initiativ Folkebevægelsen mod VAR sidder på skuldrene af de nye trøjer, som 1. Herresenior bærer i 2021/22 sæsonen.

Månedsmagasinet Euroman og B.93 har indgået et samarbejde, der foreløbig gælder for 2021/22 sæsonen.

Det betyder, at logoet for Euromans initiativ Folkebevægelsen mod VAR pryder den nye fan- og klubtrøje, som 1. Herresenior spiller sine kampe i 2021/22 sæsonen med.

Talsmand for investornetværket 93.Global Daniel Rørbæk udtaler sig her om samarbejdet.

Daniel Rørbæk

– Folkebevægelsen mod VAR er et initiativ, vi meget gerne vil bakke op omkring.

– I B.93 mener vi hårdnakket, at fodbold handler om underholdning og at have det sjovt, uanset om du er U11-spiller eller senior i 2. division.

– Den dag, fodbold ikke er underholdende, er der ingen grund til at møde op hverken på træningsbanen, på lægterne eller sågar i sofaen.

– Meget kan man sige om VAR, men jeg har aldrig hørt nogen sige, at VAR gør fodbolden mere underholdende.

– Østerbro Stadion skal være stedet, man tager hen, når man har fået nok af VAR og de andre uskikke, der præger moderne topfodbold.

Daniel Rørbæk fortsætter

– Vi er en uafhængig klub, og vi kan derfor tillade os at mene, hvad vi vil, og vi mener altså, at fodbold er en mere underholdende sport uden VAR.

– Det er den umiddelbare lykkerus ved et mål og nedturen, når modstanderholdet scorer, der gør fodbold værd at se. Hvis det umiddelbare i en fodboldkamp konstant skal betvivles og eftertjekkes, forsvinder passionen og det menneskelige ved sporten.

Folkebevægelsen mod VAR er startet af de to Euroman-journalister Oliver Bodh Larsen og Magnus Kraft, som i foråret 2021 blæste til kamp mod indførslen af videodommersystemet VAR i dansk fodbold.

Det bliver interessant at følge det nye tiltag og frugterne af samarbejdet fremover.

Læs mere i artiklen på euroman.dk.

Topfoto og supplerende fotos af klub- og fantrøjen i de tre tilgængelige farver og de to Euroman journalister Oliver Bodh Larsen og Magnus Kraft: Nicolaj Thaning Rentzmann. Portrætfoto af Daniel Rørbæk: Barkas.