Vælg en side

En dejlig nyhed – man fristes til at sige en tidlig julegave.

B.93 har fået en ny samarbejdspartner i facility-virksomheden duuo. Her kan du komme tættere på virksomheden og forstå mere om hvordan den så et stærkt match med Boldklubben af 1893 og de værdier, vi som klub står for og udlever hver eneste dag.

Moderne tilgang til en støvet branche

På blot fem år har duuo indtaget det københavnske marked med en moderne tilgang til Facility Management, og har på få år etableret sig med services som rengøring, handy/maintenance, Office Heroes (fleksibel kontorhjælp) og vinduespolering.

CEO & co-founder i duuo Michael Strøyberg udtaler

– I duuo understøtter vi virksomheders dagligdag og bidrager til, at virksomheder fuldt ud kan fokusere på kerneforretningen. Vores mål er at skabe de bedste rammer for virksomheders talenter kan trives og kan gøre dét, som de er bedst til.

– Dét skaber rum for øget produktivitet og glade medarbejdere, som i sidste ende muliggør, at vores kunder kan holde lidt længere tid på deres medarbejdere.

– Vi udfordrer konstant os selv på at gøre tingene bedre. Indtil videre har det vist sig at være en vindermodel, for på femte år har duuo omtrent 180 medarbejdere med services og kunder fordelt over hele landet.

Værdierne i første række

Både duuo og B.93 var fra starten enige om, at fælles værdier er fundamentet for sammen at indgå i et partnerskab.

Det viste sig, at der var lighed på alle værdiparametre. Mangfoldighed, ligestilling og social ansvarlighed er alle punkter, som både B.93 og duuo deler. På sin egen måde, påtager duuo sig et socialt ansvar og ansætter med mangfoldighed som et af hovedkriterierne:

– Vi beskæftiger mere end 20 forskellige nationaliter, og hjælper vores medarbejdere med alt fra skat til at finde bolig. En ansættelse for os er hele pakken; alt der skal til for at trives, og vi forsøger at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere. Akkurat som vi gør det med vores kunders medarbejdere.

Fra venstre til højre ses repræsentanter fra duuo ved photoshoot. Marketingansvarlig Frederik Freiesleben, adm. direktør Michael Strøyberg, Philip Fisker og Thomas Strøyberg. Velkommen til Boldklubben af 1893 familien. Foto: Blonde.inc.

– Vores branche er håbløs bagud, og vi forsøger hver dag at blive bedre og gøre mere. Derfor giver det også mening for os at lave et partnerskab med en klub som B.93.

– Talentudvikling med tro på ”ens egne” er et værdisæt som B.93 og duuo har tilfælles. I duuo har rengøringsmedarbejdere mulighed for at arbejde sig videre i virksomheden.

– Flere rengøringsmedarbejdere er blevet kvalitetsansvarlige med uanede muligheder for at udvikle sig og gøre karriere. Der er en tro på ens egne, og et mål om, at virksomheden bygges op af personer fra egne rækker krydret med lidt talent udefra.

B.93 TV: Velkommen til duuo

– Det var nemt at se lighederne mellem B.93 og os selv. Vi tager ansvar, vi værdsætter forskellighed og fællesskabet.
Den kærlighed B.93 har til fodbold, har vi til vores profession og industri samt alle de mennesker, der befinder sig i den.

– Kort og godt servicerer duuo virksomheder med alle de daglige gøremål, som de ikke selv har kompetencer og/eller tid til at udføre, eller hvor tiden simpelthen er bedre givet ud ved at lade professionelle varetage opgaven.

– Hertil arbejder duuo med mennesker for mennesker og har fokus på ordentlighed, god kommunikation og kvalitet. Ordentligheden består i et konstant fokus på bæredygtighed, både hvad angår miljø, men også social ansvarlighed og retfærdighed.

Banneret fra duuo pryder nu Svanemølleanlægget. Foto: Blonde.inc.

Duuo glæder til at opbygge et fedt partnerskab de næste par år, og vi glæder os til at komme i gang med en masse fede og meningsfulde projekter med B.93.

Adm. direktør i B.93 Kontrakt Fodbold Aps Patrick Hyldgård udtaler

– Vi er altid pavestolte, når der kommer nye gode samarbejdspartnere til, som aktivt vil bidrage til den udvikling B.93 er i.

– Og i dialogen med alle de gode mennesker fra duoo, så tegner de næste par år til at blive et succesfuldt samarbejde, både på og ude for banen.

– For B.93 er det i hvert fald en tidlig julegave og en perfekt nyhed at gå på juleferie på.

Topfoto af spillertruppen i træningstrøjer med duuo logoet: Blonde.inc. Portrætfoto af Michael Strøyberg: duuo. Portrætfoto af Patrick Hyldgård: Henrik Wessmann.

Bagerst fra venstre på topfotoet: Adm. direktør i duuo Michael Strøyberg, Emil Christensen, Frederik Høgh, Martin Conley, Ahmed Daghim, Aris Vaporakis, Benjamin Juel-Berg, Vitus Holm, Ali Almosawe, Denzel Akyirem, Rasmus Brodersen, Niels Morbeg, Mikkel Mouritz, Abdullah Iqbal og adm. direktør i B.93 Kontrakt Fodbold ApS Patrick Hyldgård.

Forrest fra venstre: Julius Lind, Navn Navnesen fra duuo, Tammer Bany, Nicolaj Thomsen, Simon Wæver, Andreas Garly, Sebastian Kroner, marketingansvarlig Frederik Freiesleben fra duuo og Philip Fisker fra duuo.

Fraværende spillere ved photo shoot: Viktor Anker, Benicio Peńa, Simon Schultz Christensen, Søren Sørensen, Andreas Heimer, Oliver Carrara, Jeppe Erenbjerg, Milan Silva Rasmussen og Emmanuel Ogude.