Vælg en side

B.93 har indgået et to-årigt samarbejde med den internationale transport- og logistikvirksomhed WHTS.

Ole Ringheim udtaler

– B.93 er meget glade for at byde WHTS velkommen blandt vores erhvervs- & samarbejdspartnere, i første omgang for de næste to år.

WHTS er en international transport- og logistikvirksomhed med særlig fokus på import, opbevaring og distribution af vin og spiritus fra hele verden.

– Melissa Søkjaer, deres kvindelige direktør, er især glad for at blive associeret med vores pige- og kvindesegment.

WHTS er også officiel kampsponsor til 1. Kvindeseniors næste hjemmekamp mod AaB, en topkamp som jo afvikles på Svanemølleanlægget førstkommende søndag 21. maj kl. 14.00.

Interview med direktør i WHTS Melissa Søkjaer

Hvordan vil du sammenligne WHTS og B.93?

– Vi er ikke helt så gamle som B.93, men vores familieejede virksomhed er også mere end 100 år ung, og vi har oparbejdet et ry for at levere kundeservice på et højt og personligt niveau: Det vi lover, det holder vi.

Ligesom B.93 tror WHTS også på kærlighed og udfordrende indsats, Som en mindre transport- og logistikvirksomhed, også blandt nogle firmaer som er større end os, er vi vant til at yde en ekstra indsats for vores kunder og opbygge stærke relationer.

Hvad kender du og WHTS til B.93?

– Vi er bekendt med det arbejde klubben udfører, især blandt børn og unge, og ikke mindst piger og kvinder.

– Som en af to direktører i vores virksomhed, og som kvinde, tror jeg på ligestilling også i sportens verden. Vi har også tidligere prøvet at støtte kvindesporten lidt.

– Både vores ledelse, og mange af vores medarbejdere er interesseret i sport og fodbold, og følger altid med i resultaterne på diverse media.

– Ligesom B.93, både klubben og førsteholdet, er vi inde i en positiv udvikling, slutter Melissa Søkjær og afslører med al ønskelig tydelighed, at det er et samarbejde, der er indgået med omtanke og bevidsthed omkring det arbejde B.93 laver.

B.93 har dermed fået en ny spændende samarbejdspartner som vi byder varmt velkommen til klubben.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto og portrætfoto af Melissa Søkjaer: WHTS. Portrætfoto af Ole Ringheim: Henrik Wessmann.