B.93 – Avarta 0-0

293 tilskuere.

Nervekampen mod topholdet Avarta fik en uheldig optakt, da Sebastian Czajkowski måtte melde fra under opvarmningen. Mohammad Ali trådte ind i startopstillingen i stedet.

Tidligere på efteråret havde de to hold givet en taktisk betonet kamp i Espelunden, og det skulle hurtigt vise sig, at lørdagens kamp på et vindblæst Østerbro Stadion kom til at minde meget om det seneste opgør. Opgøret blev nemlig en særdeles chancefattig affære. “Græshopperne” fra Rødovre med en solid medvind i ryggen havde et mindre spilovertag i det meste af første halvleg, men det kastede kun et par halve chancer af sig, og dem tog Raun i målet sig sikkert af. I den anden ende af banen var B.93 ikke i nærheden af at gennembryde Avartas solide defensiv i stort set hele første halvleg.

Mod slutningen af halvlegen kom vi dog bedre med i kampen, og kort før pausen fik vi tilmed halvlegens største mulighed. Den tilfaldt såmænd venstre backen Nicklas Granzow, der blev spillet helt fri i venstre side af feltet. Avartas målmand kom dog godt ud af sit mål og fik reddet Granzows flade skud med en fodparade. 0-0 ved pausen.

B.93 kom ud til anden halvleg med ny offensiv energi, og havde i anden halvlegs indledning sin bedste periode i kampen. Sean Elliot Christoffersen lagde for med et forrygende langskudsbrag, som Avarta-målmanden med nød og næppe fik fistet over mål. Kristian Holm forsøgte sig med et hovedstød uden at ramme målet, og træfsikkerheden manglede også hos Tarik Mourhrib, da Heisterberg efter et fremragende fremstød serverede bolden for fødderne af ham midt for mål på kanten af feltet.

Men efter den gode 93-start jævnede spillet sig mere ud. De åbne muligheder blev svære at få øje på, dog måtte Ronni Raun hive en stor redning ud af ærmet på et fladt skud, der ville have smuttet ind ved den ene stolpe, hvis han ikke med en lynsnar reaktion havde kastet sig ned i bolden.

Indskiftede Andreas Heimer havde B.93s bedste mulighed i slutfasen; et frispark på kanten, som han dog sparkede højt over mål. Og så endte nervekampen meget passende i en nulløsning. Dejligt at se 93-defensiven fungere upåklageligt igen efter at have lukket seks mål ind i de foregående tre turneringskampe. Offensivt fik vi til gengæld aldrig hul på Avartas dygtige forsvar. Men et point var til at leve med; det giver os muligheden for selv at afgøre vores skæbne i den sidste kamp mod Fredensborg. Alle 93ere til Fredensborg på lørdag!

Sean “Distorsean” Elliot Christoffersen, kåret til kampens 93er: “Det var en tæt kamp, hvor det var svært at få gang i spillet på grund af vind og baneforhold. Vi lukkede godt af, men vi manglede skarphed til at afgøre det, desværre. Så nu må vi ordne det mod Fredensborg i stedet.”