Vælg en side

Roskilde KFUM – B.93 1-4 (0-2)

0-1 Nicolai Olsen (35′)
0-2 Sebastian Czajkowski (44′)
0-3 Sebastian Czajkowski (47′)
1-3 Emre Selvi (82′)
1-4 Nicolai Olsen (86′)

DBU Pokalen, 2. runde
Lillevang Idrætsanlæg
Ca. 150 tilskuere.

B.93 dominerede fra kampens indledning opgøret i DBU Pokalen mod Roskilde KFUM fra Danmarksserien. De til lejligheden rødtrøjede østerbroere tilspillede sig flere gode muligheder i kampens indledning, bl.a. til Nicolai “Pukki” Olsen og Emmanuel Ogude. Hjemmeholdet havde en enkelt mulighed, som Ronni Raun parerede i fin stil.

Men spørgsmålet var, om B.93 ville få lige så store vanskeligheder med at få bolden i kassen, som det har været tilfældet i de seneste par kampe. Heldigvis gik der hul på bylden i det 35. minut, da Sebastian Czajkowski opfangede en løs tilbagelægning og lagde bolden på tværs til “Pukki” Olsen i feltet. Foran et tomt mål svigtede han ikke. 1-0 til B.93.

Kort før pausen blev føringen tilmed fordoblet. I to omgange kom Czajkowski fri af en forsvarer efter et indlæg fra Nicklas Granzow. Med et fladt skud udplacerede Seb ubesværet målmanden, og B.93 kunne gå til pausen med en betryggende 2-0-føring.

B.93 foretog en dobbeltudskiftning i pausen. Emmanuel Ogude blev sparet for yderligere belastninger, og Adam Emme måtte desværre udgå efter et voldsomt sammenstød med en KFUM-spiller kort før pausen. Udskiftningerne slog dog ikke B.93 ud af rytmen, tværtimod blev føringen øget allerede i anden halvlegs andet minut, atter var det Seb, der var på pletten. Denne gang udnyttede han et kiks i hjemmeholdets midterforsvar til at bringe sig fri med målmanden og køligt lobbe bolden i nettet.

Resten blev en lidt rodet affære, hvor B.93 forsøgte at færge en sikker sejr i land uden at lide overlast, mens den kristelige forening for unge mænd kæmpede bravt for i det mindste at pynte på resultatet. De fik da også skabt et par store muligheder, bl.a. et skud på underkanten af overliggeren, så det var helt i sin orden, at de i slutfasen blev belønnet med en reducering. Emre Selvi bankede en nedfaldsbold i nettet fra kanten af feltet.

Dog fjernede “Pukki” Olsen ethvert tilløb til spænding kort efter. Indskiftede Mohammad Ali stak ham fri i feltet, så han med et fladt skud, der gik i mål via den fjerneste stolpe kunne slå sejren fast. 4-1 til B.93, dejligt med en sejr efter tre nederlag i træk og en god og fortjent succesoplevelse til vores talentfulde angribere.

Holdet på banen

Ronni Raun

Nicklas Granzow
Martin Heisterberg
Adam Emme (ud 46′)
Bjørn Zabell

Kristian Holm (ud 66′)
Kristoffer Bødker
Tarik Mourhrib
Emmanuel Ogude (ud 46′)
Nicolai Olsen

Sebastian Czajkowski

På bænken

Mohammad Ali (ind 46′)
Sean Elliot Christoffersen (ind 46′)
Anton Peterlin (ind 66′)
Mikkel Mouritz Jensen
Victor Michaelsen

Kampreferat v) Mads Mazanti.