1-1 Emmanuel Ogude (52′)
1-2 Martin Nielsen (58′)
1-3 Martin Nielsen (64′)

265 tilskuere.

I bygevejr på Østerbro tog B.93 lørdag eftermiddag imod Hvidovre, som må formodes at høre til blandt de bedste hold i 2. division. Kampen viste da også tydelig forskel på de to hold, desværre i gæsternes favør.

Første halvleg tilhørte de rødtrøjede fra Vestegnen. Et par giftige hjørnespark fra Andreas Heimer var de eneste farligheder, man kunne notere sig fra B.93’s side, mens Hvidovre med deres kvikkere og mere direkte spil havde flere lige-ved-og-næsten-situationer foran tilbagevendte Ronni Rauns mål.

I det 42. minut gik det så galt: Et indlæg fra højre landede i Rauns handsker, men ak, den regnvåde kugle smuttede ud af hænderne på ham og lige ned i fødderne på Hvidovres Martin Nielsen, der ikke kunne undgå at bringe gæsterne i front. Hvilken ærgerlig scoring, men 0-1 ved pausen kunne der ikke indvendes noget imod, for selv om godt forsvarsspil fra Heisterberg & Co. ofte afviste Hvidovres angrebsforsøg, stod gæsterne for det bedste spil i første halvleg.

Det havde B.93 dog tænkt sig at ændre på fra anden halvlegs start, for da gik 93erne gik til sagerne med ny energi og optimisme. Og det blev straks belønnet, da Emmanuel Ogude modtog bolden midt i banen godt og vel tyve meter fra mål. Selv fra en sådan afstand skal man ikke give Ogude frit skud, for vi er efterhånden alle bekendt med, hvor meget krudt han har i støvlerne. Med et fladt kanonskud, der klinede sig op ad den ene stolpe, udlignede han til 1-1.

Glæden varede imidlertid ikke længe, for få minutter senere blev 93-defensiven overspillet efter et indkast i højre side. Martin Nielsen fik en skudmulighed fra kanten, skuddet blev uheldigt rettet af, og så lå bolden i netmaskerne bag Raun igen.

Martin Nielsen var imidlertid ikke færdig med sit målshow. Da 93-forsvaret atter blev overspillet seks minutter senere, diskede Raun op med en fornem parade af et skud fra en Hvidovre-spiller i fri position, men riposten havnede lige i hovedet på allestedsnærværende Nielsen, der kunne heade sin tredje scoring i kassen.

Hvidovre havde også en stor mulighed til at udbygge føringen, før B.93 i slutfasen fik lagt et pres på gæsternes mål og nærmede sig en reducering. Men Ogude måtte se et forsøg fra nært hold prelle af på underkanten af overliggeren, og målmand Kasper Vilfort nappede en friløber fra indskiftede Sean Elliot Christoffersen.

1-3 stod sig, og selv om Hvidovres mål var billige og ærgerlige, ændrer det ikke på, at B.93 tabte til et hold, der havde lidt mere at byde på hvad angik tempo, fysik og præcision.

Adam Emme: “Vi gav dem tre lortemål. Vi kom godt ud til anden halvleg, men hvis vi laver så store fejl, bliver det straffet mod et så godt hold som Hvidovre.”