2-1 Ivan Christjansen (76′)
3-1 Tarik Mourhrib (90′)

DBU Pokalen, 1. runde.

160 tilskuere.

B.93 stillede med fem ændringer i startopstillingen til onsdagens pokalkamp mod AB Tårnby i forhold til triumfen mod Brønshøj i turneringens åbningskamp, blandt andre fik Tarik Mourhrib, der er kommet til klubben fra netop AB Tårnby, chancen fra start.

B.93 havde fra kampens begyndelse et mindre spilovertag mod DS-holdet, men havde problemer med at få så meget tempo i spillet, at det fysisk stærke og taktisk godt indstillede amagerkanerhold ville blive bragt i problemer.

Først efter en halv times spil kom den første åbne mulighed, til gengæld var der gevinst med det samme. Et hurtigt taget frispark af Kristian Holm sendte Tarik Mourhrib af sted på venstre flanke, hans flade tværpasning fandt Omar Roshani, der tæt under mål dirigerede bolden over stregen.

Kort efter tvang Nicolai Olsen amagerkanernes målmand til en fin redning. Dog kunne det også være gået galt i den anden ende, hvis en Tårnby-spiller havde ramt målet efter at have prikket bolden forbi den fremstormende Lucas Chang i 93-målet. Vi slap med skrækken, og 1-0 holdt til pausen.

En dobbeltudskiftning i pausen satte lidt mere skub i B.93-angrebet. Indskiftede Emmanuel Ogude afdriblede gæsternes målmand, men måtte se sit forsøg strande på en glidende forsvarsspiller. Også Tarik Mourhrib fik et par gode muligheder. Gæsternes var kun sporadisk farlige med deres lange bolde eller indkast.

Med nitten minutter tilbage af kampen kom det fortjente 2-0-mål så, da Nicklas Granzow var gået med frem og glidende fik ekspederet et indlæg op i nettaget. Granzows første mål i 93-trøjen.

Imidlertid fik AB Tårnby kort efter genetableret spændingen i kampen. 93-forsvaret fik ikke afværget et af gæsternes farlige lange indkast, pludselig stod Ivan Christjansen helt fri, og så stod der 2-1.

Amagerkanerne fik dog ikke for alvor skabt farlige situationer foran vores mål i slutfasen. Mens regnen høvlede ned over Østerbro Stadion, slog B.93 kontra i overtiden, og Mourhrib kunne lukke kampen ved at sende fladt indlæg fra Sebastian Czajkowski i mål.

Prangende var spillet ikke ligefrem denne onsdag aften, men på et solidt stykke arbejde ført an af kaptajn Heisterberg, banens bedste spiller, blev avancementet til næste runde sikret. Og vi fik også set et fint indhop af debuterende Mikkel Mouritz Jensen, som demonstrerede sin gode teknik og sit fine overblik på midtbanen.