0-2 Magnus Clemmensen (18′)
1-2 Martin Heisterberg (45′)
2-2 Oliver Drost (straffe 74′)

191 tilskuere.

B.93 viste i søndagens opgør mod Skovbakken i en og samme kamp de to sider af holdet, vi også har stiftet bekendtskab med ved andre lejligheder i denne forårssæson: På den ene side kan holdet levere rækkens bedste angrebsfodbold, når spillet kører, på den anden side kan holdet – når spillet ikke kører – ramme et niveau, der dårligt er et danmarksseriehold værdigt.

“Den Hvide Dame” lagde sådan set fornuftigt ud og fik en god kontra-mulighed ved Ogude, men så, i det tiende minut, ramlede alt for hjemmeholdet. En tilsyneladende harmløs lang aflevering blev headet videre til en mutters alene Michael Pedersen, der elegant lobbede gæsterne i front.

Otte minutter senere var den gal igen i forsvaret: En Skovbakken-spiller fik ugeneret lov til at spadsere igennem ved baglinien i feltets venstre angrebsside, hans flade aflevering fandt Magnus Clemmensen, der ugeneret kunne fordoblede aarhusianernes føring.

Mens en infernalsk larm fra lydprøverne til en frederiksbergklubs guldfest i det nærliggende kontorkompleks/stadion bragede ud over Østerbro Stadion, opførte Den Hvide Dame noget, der mindede om en hovedløs hønes dødskrampedans. Alle tilløb til fodboldspil på den ellers flot plejede grønsvær kortsluttede totalt; kun fine redninger fra Raun hindrede 0-3 og 0-4.

Mod slutningen af halvlegen fik vi dog atter set livstegn fra den ellers døende patient: Martin Heisterberg sendte en stor hovedstødschance efter hjørnespark over mål med et “kongestuds”, men tog revanche et minut før pausen, da han flot snittede et frisparksindlæg videre i mål. Nyt håb for B.93, og inden pausen kunne vi også lige nå et kanonskud på overliggeren fra Ogude.

Efter en skideballe, der levede op til lydniveauet på naboernes lydprøve, kom B.93 ud til anden halvleg som det hold, vi heldigvis også kender: Frem over stepperne med kvikt kombinationsspil og lynhurtige gennembrud på flankerne. Det kompromisløse angrebsspil kastede flere gode muligheder af sig; den største tilfaldt en velspillende Andreas Heimer, men hans forsøg en meter fra mål havnede ubegribeligt nok i målmandens parade.

En dobbeltindskiftning af Drost og Zabell bragte endnu mere liv i kludene. Angreb på angreb bølgede ned mod gæsternes mål fra et B.93-hold, der heroisk kæmpede for at slette det dårlige indtryk fra første halvleg. Sytten minutter før tid kom belønningen endelig, da Ogude efter et par gode, snævre træk blev fældet i feltet. Straffespark, som Oliver Drost sikkert udnyttede. 2-2.

B.93 satte nu alt ind på at fremtvinge et sejrsmål, og burde da også have scoret få minutter efter udligningen, men på mærkværdig vis lykkedes det ingen 93ere at presse bolden de sidste centimeter over stregen efter Ogudes indlæg fra venstre.

I stedet var det ved at gå galt i den anden ende. Ronni Raun måtte på ny hive en flot redning ud af ærmet, da den farlige Rittig slap alene igennem. Faktisk afsluttede Skovbakken kampen bedst, for det var som om anden halvlegs vilde forcering til sidst tog pusten fra 93erne. Så det hele endte 2-2 efter en kamp, hvor vi altså fik B.93 at se fra sin bedste og værste side. Men flot fightet i hvert fald; det hører til sjældenhederne, at et 93-hold kæmper sig tilbage fra en så katastrofal start.

Andreas Heimer, kampens 93er efter en fin indsats på den offensive midtbane: “En sløj første halvleg, hvor intet fungerede for os. Men vi rejste os efter pausen og spillede med den gejst, vi manglede før pausen.”