B.93 – Næsby 0-1 (0-0)

0-1 Anders Lagoni (56′)

210 tilskuere.

Startopstillingen til tirsdagens opgør mod Næsby bød på comeback til Mads Heidelbach i stedet for en skadet Sean Elliot Christoffersen. Niclas Rønne og Andreas Kaltoft var også at finde i truppen igen efter problemer med henholdsvis skadede achillessener og sygdom.

Gæsterne fra den odenseanske forstadsklub med det gode talentarbejde begyndte kampen bedst. Godt nok var spillet nogenlunde ligeligt fordelt, men Næsbys angrebsspil var mere direkte, hvilket kastede et par udmærkede muligheder af sig. En Ronni Raun i topform forhindrede med fine parader, at gæsterne bragte sig i front.

Omkring den halve time fik B.93 langt om længe skabt de første åbne muligheder, men symptomatisk for vores manglende farlighed i første halvleg fik hverken Oliver Drost eller Nico Jørgensen afsluttet ordentligt, da de slap igennem i feltets venstre side. Alt i alt kunne B.93 faktisk være bedst tjent med 0-0 ved pausen, for odenseanerne virkede skarpere.

Selvom pausen blev brugt på en udskiftning og en voldsom peptalk fra træner Rutkjær, ændrede billedet sig ikke for alvor i anden halvlegs indledning, og det var ikke helt ulogisk, at fynboerne efter ti minutters spil kunne bringe sig i front, da de uhindret fik lov at slå et indlæg fra højre angrebsside, så den farlige Anders Lagoni kunne presse sig foran B.93-forsvaret ved bageste stolpe og fladt passere en chanceløs Raun.

Derpå overtog B.93 stadig mere af spillet som anden halvleg skred frem, men selvom angreb på angreb blev forceret ned mod gæsternes mål, kneb det stadig med at spille sig helt igennem til åbne chance. Dog var Niclas Rønne tæt på, da han med et vidunderligt følt spark sendte bolden på trekantssammenføjningen.

I slutfasen fik B.93 lagt Næsby-forsvaret under alvorligt pres. Andreas Heimer tvang Næsbys målmand til en flot enhåndsparade, da han headede Martin Heisterbergs hovedstødsoplæg videre mod mål. I slutminutterne hoppede og dansede bolden foran udeholdets mål, men ind ville den altså ikke, og selvom B.93 måske nok kunne have fortjent en udligning, var det sådan set heller ikke urimeligt, at Næsby kunne rejse hjem til Fyn med alle tre point, for især i første halvleg udviste de større engagement end et B.93-hold, der havde store vanskeligheder med at omsætte spil til chancer.