Vælg en side

B.93 – Boldklubben Søllerød-Vedbæk 2-0 (2-0)

1-0 Oliver Drost (10′)
2-0 Oliver Drost (37′)

Østerbro Stadion
242 tilskuere.

Årets sidste kamp var heldigvis uden betydning for nedrykningsstriden, men B.93 var alligevel opsat på at slutte sæsonen ordentligt af, avancere i tabellen, give anfører Thomas Høegh en værdig afslutning på en flot karriere og ikke mindst give det trofaste hjemmepublikum en sejr at holde sommerferie på.

De allerede nedrykkede gæster fra Søllerød-Vedbæk fik kampens første mulighed, men Frederik Bruhn, der erstattede Raun i målet, kastede sig ned i skuddet og fik blokeret.

Efter denne indledende forskrækkelse tilkæmpede B.93 sig et solidt spilovertag. De rødtrøjede gæster havde problemer med at følge med, når hjemmeholdet satte fart på kombinationsspillet. Især Oliver Drost var en kilde til evig uro for gæsterne, og i det tiende minut brændte det for alvor på, da Miraklet Mirabel sendte ham af sted med en stikning i dybden. Selv om forsvarskæden hastede i position for at standse ham, skudfintede han sig tværs gennem hele feltet, for til sidst at afslutte sit sololøb med at lægge bolden fladt i nettet ved den ene stolpe.

Den Hvide Dame spillede sig til flere muligheder i løbet af første halvleg, men da hverken Senoglu eller Nicolai Olsen havde sigtekornet indstillet, da chancerne bød sig, måtte Drost igen selv tage affære: Et smukt angreb med førstegangsafleveringer fra venstre mod højre endte med at Miraklet Mirabel på ny fandt den unge skudfinte-kunstner. Fra en position i feltets højre yderkant skudfintede Drost sig (selvfølgelig) fri, men netop som man troede, at en ny skudfinte-kavalkade tværs gennem feltet var under opsejling, trykkede han pludselig af med venstrebenet. Skuddet strøg som trukket efter en snor op i det fjerneste målhjørne. Sæsonens sidste mål på Østerbro Stadion blev også et af de flotteste.

For det blev ikke til flere scoringer i kampen, selv om det ellers var tæt på i begge ender i anden halvleg. Bl. a. sendte Nico Jørgensen bolden på overliggeren med et dykkende skud, og Marco Holst headede snert forbi den fjerneste stolpe, mens et gavmildt B.93-forsvar bød BSV på et par store muligheder, men med stor snarrådighed og lidt hjælp fra stolpen holdt Bruhn målet rent og viste, at B.93 råder over to af divisionens bedste målmænd.

Ti minutter før tid kom Thomas Høegh så på banen til sin fortjente hyldest og bidrog til at færge sejren i land. Tak til Høegh for en stor indsats gennem mange år, tak til alle for en lang sæson, som ganske vist kostede denne referent endnu mere af sin i forvejen sparsomme hårvækst, men som lykkeligvis endte med at spillerne belønnede sig selv for det hårde slid med en fornem slutspurt, da det virkelig gjaldt. 23 points i de sidste 12 kampe trods store problemer med skadede nøglespillere må siges at være et imponerende udbytte, der lover godt for den kommende sæson.

Se slutstillingen i 2. division øst.

Holdet på banen

Frederik Bruhn

Bjørn Zabell
Marco Holst
Martin Heisterberg
Victor Johannessen

Philip Bank (ud 90′)
Danny Mirabel
Oliver Drost
Nico Jørgensen (ud 83′)
Nicolai Olsen (ud 63′)

Olcay Senoglu

På bænken

Ilir Memeti (ind 63′)
Thomas Høegh (ind 83′)
Anders Korning Mathiesen (ind 90′)
Morten Levinsen
Mark Lauenborg
Ronni Raun

Kampreferat v) Mads Mazanti.