Vælg en side

God første test mod HB Køge.

Fredag spillede B.93 Q træningskamp mod HB Køge, og vi fik en udtalelse af cheftræneren efter kampen.

HB Køge – B.93 3-0 (2-0)

– Vi spillede to gange 30 minutter, så der var godt med spilletid til de spillere som var med, hvilket også var formålet med kampen.

– Formålet var jo at give en masse minutter, så vi kan opbygge kampformen, få nogle meget realistiske billeder på hvad som skal til for at lykkes på højeste niveau og så forbedre os som hold i relationerne, som er meget nye med den udskiftning vi har haft.

– Umiddelbart fik vi et godt indtryk og var positivt overraskede over hvor vi stod. Det kunne have været meget værre, så dette giver gode indikationer af at vi nok skal få en rigtig god sæson i 1. division og at der er en masse potentiale.

– Nu skal vi bare holde indlæringskurven høj og suge alt det vi kan ud af denne kamp. VI elsker at spille imod HB Køge, fordi de giver et godt benchmark og vi finder altid stor værdi i de kampe.

– Pointen er ikke at bygge en masse selvtillid på holdet frem mod sæsonen igennem træningskampene, men at sørge for vi får nogle kampe hvor vi skal lære og forbedre os, så tempoet og udfordringen synes mindre i 1. division, samt at vi på kort tid prøver at forbedre os rigtig meget.

– Spiller vi konsekvent imod dårligere modstandere i pre-season, risikerer vi at vi får et forskruet billede af hvilket tempo vi skal spille i og hvad der skal til for at lykkes.

Holdet på banen

Signe Munk (ud 30′)

Freja Pedersen
Kristine Lindgaard
Maria Slott
Julie Hemmingsen

Frederikke Troldborg (ud 30′, ind 55′)
Josephine Visted Nielsen
Signe Mertins (ud 55′)

Lúcia Leila José Moçambique
Clara Prebensen (ud 30′, ind 42′)
Solveig Venset

På bænken

Pernille Rasmussen (ind 30′)
Svava Mørk Andersen (ind 30′)
Jeanne Studsgård (ind 30′, ud 42′)

Topfoto af Julie Hemmingsen og portrætfoto af Rasmus Good taget af Christian Midtgaard.