Vælg en side

Velkommen til Viktor Anker og Martin Conley

B.93 har tegnet kontrakt med to nye spillere. Det drejer sig om målmanden Viktor Anker, der er født 10. januar 1998 og midtbanespilleren Martin Conley, som er født 29. december 1994. Vi indhentede udtalelser fra klubbens sportsdirektør og de to nævnte spillere.

Sportsdirektør Martin Møller Jensen

– Vi er selvsagt meget positive omkring tilgangen af de to spillere, som begge har kvaliteter vi har kigget efter i forhold til at forstærke truppen.

– Begge spillere har trænet med siden vi startede og efterladt et stærkt indtryk.

– Conley kommer med en power, lederegenskaber og rutine som vi allerede på kort tid har kunnet se gør noget godt ved vores unge drenge, og det vil uden tvivl skærpe konkurrencen på midten.

– På målmandsposten får vi med Anker, en helt anden type end de øvrige målmænd i truppen, så også på den position vil kampen om pladsen være helt åben, så vi forhåbentlig kan få det maksimale ud af drengene.

– Vi er dermed ved at være i mål med truppen og klar til sæsonstart.

– Vi har fortsat et ønske om at tilknytte en rutineret stopper, men måske vi allerede har løsningen i vores trup.

Viktor Anker udtaler

– Jeg er meget glad og stolt over at kunne kalde mig aktiv fodboldspiller igen.

– Med skiftet til B.93 får jeg muligheden for at udvikle mig personligt. Det har været en fornøjelse at komme i gang med træningen i klubben. Sammen med holdet og støtte fra klubbens fans ser jeg frem til stor succes i B.93.

Viktor Anker trykker hånd med sportsdirektør Martin Møller Jensen. Foto: B.93.

Få mere at vide om Viktor Ankers karriere på hans spillerprofil side.

Martin Conley udtaler

– Jeg er utrolig glad og stolt over, at jeg fremadrettet skal trække B.93-trøjen over hovedet. Klubbens setup tiltaler mig, og jeg ser frem til at indgå i en dagligdag, hvor fodbolden og sammenholdet er i højsædet.

– B.93 råder over en flok unge spillere, hvis potentiale rækker ud over 2. division, hvilket også står på mål for klubbens store ambitioner.

– Den unge flok har en masse at lære mig, men jeg håber og tror på, at jeg kan være med til forløse netop det potentiale med mine efterhånden mange år i rækken, hvor jeg vil bidrage med et højnet “decibelniveau”, stort løbepensum, hårdt arbejde og naturligvis en masse god fodbold. Og at opleve fangruppen. Det glæder jeg mig også meget til.

Martin Conley med sportsdirektør Martin Møller Jensen. Foto: B.93.

Se Martin Conleys spillerprofil side for yderligere stats.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto: B.93.