Vælg en side

B.93 spillede sin næstsidste træningskamp før det går løs i kvindernes liga igen. Det blev en god 2-3 sejr over Solrød FC.

Vi har som altid fået cheftræner Rasmus Good til at skrive nogle ord om kampforløbet.

Solrød FC – B.93 2-3 (1-3)

B.93’s målscorere: Anna Karlsson, Josefine Funch og Viktoria Einsbor.

– Vi spiller en fin kamp. De efterlader utrolig meget bagrum og spiller mand-mand, så der var ofte ret åbent, hvilket gjorde kampen meget hård, fordi vi kunne angribe hele tiden.

– Så der var god læring at hente i at være tålmodige, vælge de rigtige typer af stikninger og dybdeløb, arbejde med modsatrettede bevægelser og at være kyniske foran mål.

– Vi har stadig en del at lære foran mål, men vi scorer tre mål, hvilket vi altid skal være glade for uanset modstander.

– Defensivt fik vi også mulighed for at arbejde i forskellige pres formationer og Solrød skal have ros for måden de løser vores pres på. De kan godt spille når de vælger at gøre det og i dag havde de nogle rigtig gode situationer og så er de meget kyniske foran mål. Jeg kan godt forstå at de scorer mange mål i 2. division.

– Nu har vi HB Køge i næste uge i den sidste forberedelse inden Kval-Ligaen går løs og vi føler også at vi har fået flere og flere svar, som gør os mere afklarede omkring præcis hvordan vi skal angribe de forskellige kampe og hvilke typer som passer godt til hvilke modstandere.

– Der er vi utrolig heldige med at have mange virkelig dygtige spillere i vores trup, uanset om de er i startopstillingen eller på bænken. Vi har mange som byder sig til.

Holdet på banen

Pernille Rasmussen (ud 68′)

Silje Simonsen (ud 46′)
Julie Madsen (ud 60′)
Freja Lähteenmäki
Julie Hemmingsen

Ramat Abdulkareem
Josephine Nielsen (ud 70′)
Josefine Funch (ud 70′)

Linnéa Borbye (ud 60′)
Viktoria Einsbor (ud 60′)
Anna Karlsson

På bænken

Vanessa Karungi (ind 68′)
Kristine Lindgaard (ind 46′)
Nicoline Lieber (ind 60′)
Emilie Langhorn (ind 70′)
Frederikke Troldborg (ind 70′)
Lúcia Leila José Moçambique (ind 60′)
Jazmin Issa (ind 60′)

Referat v) Rasmus Good.
Topfoto fra kampen mod Sundby i efteråret 2021: Christian Midtgaard.