Vælg en side

МИ бажаємо команді гарного тижня в Туреччині.

B.93 er draget til Tyrkiet på træningslejr, hvor holdet skal spille to træningskampe.

Begge modstandere er fra Ukraine, og det er hold som ikke er kendt i Danmark. Derfor har vi her lavet lidt service for jer trofaste brugere af hjemmesiden, så I ved hvem vores unge talenter skal spille mod.

FC Polissya Zhytomyr vs. B.93

Tirsdag 15. februar kl. 11.00 lokal tid (kl. 9.00 dansk tid) spiller B.93 mod FC Polissya Zhytomyr.

Det er et hold med base i Zhytomyr, Polesien. Fra sæsonen 2020-21 spiller de i den ukrainske første liga, som er lige under deres bedste række (Premier League). Klubben er stiftet i 1959, og spiller normalt på Ground Tsentralnyi Stadion i Zhytomyr med en kapacitet på 5.928 tilskuere.

Deres formand er Vitaliy Lyaskovskyi, og 1. holdet styres af Manager Yuriy Kalitvintsev.

Truppen består kun af spillere fra Ukraine, men deres to stjerner er nr. 88 Vladyslav Vakula (lånt fra Shakhtar Donetsk) og nr. 44 Arseniy Batahov (lånt af Dnipro-1).

FC LNZ Cherkasy vs. B.93

Den anden kamp er fredag 18. februar kl. 15.00 lokal tid (kl. 13.00 dansk tid) mod FC LNZ Cherkasy.

De kalder sig selv Football Club LNZ Cherkasy, og holdet er lokalt placeret i byen Cherkasy. Klubben ejes af landbrugsselskabet LNZ Group.

Klubben var stiftet i 2006 af Dmytro Kravchenko. Klubben er placeret i byen Shpola and spiller hjemmekampene på det lokale Central Stadium med en kapacitet på 10.321 tilskuere.

Indtil 2013 var klubben kendt som FC Shpola-LNZ-Lebedyn og var sponsoreret af Shpola-Agro Industry (ejet af en franskmand, der hedder Frederic Chavigny). Klubben er stiftet i 2006 og formanden er Andriy Poltavets.

Cheftræneren er Yuriy Bakalov, som er semikendt fra sin tid som spiller. Han har tidligere spillet i sovjetisk og ukrainsk professionel fodbold. Han var midtbanespiller og er født 16. januar 1966  i Kiev, Ukraine.

Umiddelbart vurderet svarer de to hold vel til danske 1. divisionshold, men det virker som om modstanderne fredag er en smule stærkere end det hold vi møder tirsdag.

Vi får se …

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto fra træningskampen mod Landskrona BoIS: Henrik Wessmann.