Vælg en side

Anna Karlsson fra FCN, som er en profil i Kvindeligaen, har valgt at skifte til B.93 fra 1. januar. Hun er angriber og får nummer 7.

 

Vi har indhentet udtalelser fra cheftræneren og Anna selv.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Anna Karlsson er en spiller vi kender rigtig godt. Hun har bevist at hun har niveauet til at være en profil i Kvindeligaen, så det er klart at vi ser dette skifte som et kæmpe blåstempling af vores miljø, når vi kan få en spiller af hendes kaliber ind.

– Hun er en vi som trænerstab selv har været med til at uddanne, så vi ser hende også som en af vores egne, som ikke skal vænne sig noget særligt til spillestil, kultur og træningsmetodik, fordi de aspekter er hun uddannet i.

– Vi får en meget hurtig, agil, teknisk dygtig spiller som er utrolig intelligent og forstår at bruge sine færdigheder rigtig godt i en holdkontekst og det er præcis det vi gerne vil have. Hun kan spille fem forskellige positioner, så det er også en alsidig spiller vi får.

– Som menneske kender hun sig selv rigtig godt, er meget afklaret med sine værdier og principper og gør de ting hun gør 100% eller også gør hun det slet ikke.

– Den erfaring hun kommer med kommer til at være meget værdifuld for vores unge trup. Hun er stadig ung selv, men hun har prøvet er være der hvor vi gerne vil hen og ved hvad der skal til for at vinde på det niveau og hvilken mentalitet som kræves for at lykkes på det niveau.

– Jeg tror hun bliver meget værdifuld for holdet både i omklædningsrummet og på banen.

Udtalelse fra Anna Karlsson

– Jeg har valgt at skifte til B.93 i håbet om at møde nye spændende udfordringer, der kan udvikle mig som spiller og person. Visionerne og miljøet i B.93 tiltaler mig.

– Mit indtryk er, at miljøet er professionelt, hvor der både er hårdt arbejdende spillere og trænere. Jeg er derfor beæret over at kunne være en del af dette stærke hold.

– Mine forventninger til den kommende sæson er naturligvis at opnå en fin placering, således vi kan blive en del af Kvindeligaen. Jeg tror på, at dette kan lade sig gøre, da potentialet er enormt i B.93.

– Herudover håber jeg, at jeg kan udvikle mig som spiller, og bidrage til målet om at komme i Kvindeligaen. Jeg ser frem til en spændende sæson i B.93.

B.93 TV interview med Anna Karlsson

B.93 TV, topfoto og portrætfoto af Anna Karlsson: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk. Portrætfoto af Rasmus Good: Christian Midtgaard.