Vælg en side

Michella Østergaard skifter til B.93.

Vores 1. Kvindesenior får forstærkning til den nye sæson, da Michella Østergaard har valgt at spille for vores klub fra efterårets start. Hun kommer fra Næsby, som pudsigt nok er B.93 første modstander, når turneringen starter lørdag 7. august med kick-off kl. 11.00 på Fyn. Se hele kampprogrammet for 1. Kvindesenior.

Vi indhentede udtalelser fra B.93’s cheftræner og spilleren selv.

Rasmus Good

– Vi er rigtig glade for at få Michella tilknyttet i truppen. Hun er den som har været mest iøjnefaldende, når vi har spillet imod Næsby i 1. division, men vi havde egentlig ikke i tankerne på det tidspunkt at vi kunne få hende med i truppen.

– Hun kontakter mig i løbet af sommerferien, fordi hun flytter til København i forbindelse med hendes studie og synes at vi har været spændende, set ud fra de kampe hun har spillet imod os.

– Vi aftaler et prøveforløb, men jeg må ærligt indrømme at jeg var klar til at tilknytte hende efter to træninger og kampen imod HB Køge bekræftede blot beslutningen.

– Michella har fart, power og en rigtig moden spilforståelse. Hun har Kvindeliga erfaring og en høj social intelligens. Allerede ved første træningspas faldt hun godt ind i truppen socialt, hvilket også har en stor betydning, da harmonien i truppen er afgørende for os.

– Hun er 23 år, så hun er jo allerede en af de ældste i truppen, men også en af de mest erfarne set på kampe, så vi er overbeviste om at hun kan bidrage godt i vores miljø.

– Hun virker til at være et menneske som er afklaret med sig selv og hviler i sig selv og det er skønt at kunne tilføre vores meget unge trup, hvor mange er igang med en identitetsdannelse. Der er flere gevinster end blot på fodbold.

– Vi glæder os til at se hvor langt vi kan rykke hende og hvor meget hun kan bidrage til miljøet.

Michella Østergaard

– Jeg har valgt at skifte til B.93, fordi de har givet et godt indtryk de gange jeg har spillet imod dem i Næsby trøjen, og de har nogle dygtige spillere, som jeg helt sikkert kan lære noget af.

– Derudover var det et perfekt tidspunkt for mig at afprøve nye udfordringer, da der sker andre spændende ting i mit liv lige nu, som krævede en flytning til København.

– Mit førstehåndsindtryk har været rigtig godt og derfor var beslutningen heller ikke svær for mig at tage. Jeg er blevet taget rigtig godt imod og mine forventninger er høje for den kommende sæson med det niveau der er blevet sat fra start af både spillere og trænerstaben.

– Jeg håber selvfølgelig at kunne bidrage med noget god fodbold især på hurtighed og energi i angrebet, men også erfaring da jeg har spillet mange kampe i 1. division, og samtidig har haft nogle år i kvindeligaen fra min tid i OB og Odense Q.

Vi ønsker alle Michella velkommen til og glæder os til at følge hende og resten af 1. Kvindesenior i den kommende sæson. Michella får trøjenummer 7. Læs mere om Michellas karriere her.


Michella Østergaard bliver budt velkommen af cheftræner Rasmus Good.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Claus Vandborg.