Vælg en side

B.93 har forlænget kontrakterne med Søren Sørensen og Oliver Carrara.

Bonusinformation

Søren Koefoed Sørensen var U19-spiller, da han som 19-årig fik sin debut på 1. holdet i udekampen mod Vanløse.

Der var blevet en plads ledig, da anfører Christian Stokholm, havde karantæne efter fire gule kort. Søren gled direkte ind på holdet, i en kamp som endte 1-1 (målscorer for B.93 var Daniel Stückler).

Længe lignede det en udesejr, men Vanløse udlignede til 1-1 sidst i opgøret. Søren fik en flot debut, og han spillede med stor ro. Søren har spillet i B.93 så længe redaktionen husker.

Søren er født 8. juni 2000 og har trøjenummer 15.

Oliver Carrara kom fra Avarta i 2020 og kan spille alle de offensive pladser på holdet.

Oliver spillede som ungdomsspiller i Brøndby, og har siden hen været i Avarta, hvor han var topscorer i sin sidste sæson der med 11 mål. Han har også været i AB og Herlev.

Oliver er født 20. januar 1998 og er 178 cm høj. Han har store offensive evner. Oliver har trøjenummer 24 i truppen.

Vi bad sportsdirektør Patrick Mtiliga om en udtalelse.

Patrick Mtiliga

– Det er en fornøjelse at meddele at vi har indgået en et-årig aftale med Søren Sørensen.

– Søren har udviklet sig enormt meget igennem det seneste år og har over en længere periode præsteret godt på banen. Udover at være en dygtig spiller er han også en kulturbærer, som har spillet i klubben i mange år.

– Det er glædeligt at se hvordan vores akademispillere blomstrer på vores 1. Herresenior hold, hvilket understøtter det gode samarbejde imellem Akademiet og 1. holdet.

– Ydermere har vi forlænget vores aftale med Oliver Carrara, som er en dynamisk spiller der passer godt ind i vores spillestil og træningsmiljø.

– Vi glæder til at til at følge deres udvikling fremadrettet.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Patrick Mtiliga og portrætfoto af Oliver Carrara: Claus Vandborg. Portrætfotos af Patrick Mtiliga og Søren Sørensen: Christian Midtgaard.