1-0 Lasse Qvist (68′)
1-1 Olcay Senoglu (straffe 79′)

Nymosen
325 tilskuere.

“Gyset i Mosen” var af stor betydning for begge hold i kampen for at slippe væk fra nedrykningssumpen i anden division. Der var ventet en jævnbyrdig og fysisk fight, og det var da også, hvad vi blev vidne til.

Et B.93-hold uden de karantæneramte Simonsen og Heisterberg, men med Mads Heidelbach tilbage som back, sad på det meste spillet i første halvleg, men det kastede ikke mange målchancer af sig. Jack Castelijns´ afslutning fra en spids vinkel og Bjørn Zabells luskede skud fra kanten af feltet var halvlegens bedste B.93-forsøg, men begge forsøg sneg sig forbi den ene stolpe. Faktisk tilfaldt halvlegens største mulighed hjemmeholdet, da Frederik Bruhn måtte parere et fladt skud midt for mål helt ude ved den ene stolpe. Returen sendte den gamle målræv, Lasse Qvist, i mål, heldigvis i tydelig offside-position, så scoringen blev annulleret.

Midt i halvlegen kom Mads Heidelbach for sent i en hovedstødsduel og klonkede hovedet sammen  med en GVI-spiller. Heidelbach fik et gult kort og muligvis også en hjernerystelse, i hvert fald måtte han udgå senere i halvlegen. Unge Frederik Bülow erstattede ham som venstre back og fik en fornuftig debut.

I indledningen af anden halvleg kom der mere fart over B.93s spil, mens GVI fik vanskeligere ved at spille sig ud af vores pres. Efter et flot angreb afleverede Senoglu på tværs mod Miraklet Mirabel, der havde et tomt mål foran sig. Desværre fik en GVI-forsvarer lige nøjagtig en fod på bolden, før afleveringen nåede frem til Miraklet.

Men efter halvlegens første 10-15 minutter begyndte B.93-presset at løje af, og hjemmeholdet kom godt med i kampen. Frederik Bruhn måtte på ny diske op med en fin redning, denne gang af et hovedstød fra nært hold, men omtrent midtvejs i halvlegen var han chanceløs, da Lasse Qvist af uforståelige grunde fik lov at smutte alene igennem i venstre angrebsside og enkelt kunne bringe hjemmeholdet i front.

Nu var det virkelig op ad bakke for et B.93-hold, der havde så svært ved at komme til afslutninger. Oliver Drost blev skiftet ind i et håb om at sætte mere fut i angrebsspillet, men trods energiske indsatser fra både ham og Sebastian Czajkowski, der blev sat frem som midterangriber efter i øvrigt at have gjort det glimrende som fløjangriber, så det blå-hvide Vangede-hold ud til at have styr på situationen.

Tolv minutter før tid kom udligningen alligevel: Czajkowski prikkede en fremlægning videre til Drost, der trak ind i feltet. Situationen så ikke farlig ud, før Drost var omringet af et par forsvarsspillere, men den ene af disse reagerede for sent på et skarpt træk fra Drost og fældede ham. Straffespark, som Olcay Senoglu tog sig af. Via målmandens ene hånd gik sparket i mål, 1-1.

Kort efter var Jason Svensson tæt på med et flot hovedstød, der sejlede lige forbi fjerneste stolpe. Men i overtidens sjette minut var GVI faktisk tættest på at løbe med alle tre points, da et hovedstød fra nært hold efter et forlænget hjørnespark strøg tæt forbi Bruhns ene stolpe. 1-1 blev det ved, et resultat, som ikke bragte nogle af holdene væk fra nedrykningssumpen.