0-1 Daniel Elly Pedersen (7′)
1-1 Jack Castelijns (56′)

Udvisning: Nicolas Nielsen, målmandstræner, B.93.

631 tilskuere (sæsonrekord).

I det klassiske københavneropgør mod Frem lagde gæsterne ud i et hæsblæsende tempo, mens B.93 kæmpede med at komme ind i kampen. Og allerede efter seks minutter resulterede fremernes festlige tju-bang-spil i kampens første scoring: Med et boldtab omkring banens midte løb B.93 lige ind i gæsternes kontrakniv. Bolden blev straks spillet i dybden til Daniel Elly Pedersen. Topscoreren strøg mod mål og udplacerede sikkert Bruhn. 0-1, lige det der ikke måtte ske, og gæsterne dominerede klart i kampens indledende fase.

Udover modgangen på banen blev B.93 også decimeret på bænken, da målmandstræner Nicolas Nielsen blev bortvist for protester i forbindelse med en advarsel til Sebastian Czajkowski.

Men efter 15-20 minutter var det som om, B.93 fik redet den værste storm af og kom bedre med i kampen. Tilmed fik vi udlignet, på et pragtmål af Czajkowski, der helflugtede en fremlægning direkte i mål, men ak: Annulleret for offside, stadig 0-1.

Mod slutningen af halvlegen flugtede Senoglu forbi mål efter et fornemt angreb, mens fremerne også havde et par lige-ved-og-næsten-muligheder i den anden ende. Alt i alt var fremernes pauseføring fortjent på baggrund af deres store dominans i indledning, men B.93 var som halvlegen skred frem blevet en ligeværdig modstander for topholdet.

I anden halvleg kom der endnu mere gang i B.93s spil frem ad banen, og efter et par optakter til muligheder, kom den åbne chance efter ti minutter: En tværbold fra Anders Dahl Simonsen havnede i højre side hos Jason Svensson, der sendte bolden fladt ind foran mål. Dér dukkede Jack Castelijns med en lang tå, og så var der udlignet.

I resten af kampen bølgede spillet frem og tilbage med stor intensitet, dog uden de helt åbne målchancer. B.93-forsvaret leverede en imponerende indsats i anden halvleg, blandt andet holdt Markus Leding selveste Emil Dyre i kort snor. Kun på dødbolde blev Frem sporadisk farlige. Tættest på kom de, da Miraklet Mirabel måtte heade et hovedstød efter hjørnespark væk på målstregen. B.93 fik mod slutningen en pæn mulighed ved indskiftede Omar Roshani, da han trak ind i banen fra venstre side og skød; desværre fik han ikke snert i skuddet, som ikke voldte den tidligere 93-målmand, Simon Bloch, problemer.

Og så det endte det hele med en retfærdig remis efter en fight, der var en københavnerklassiker værdig. Opmuntrende at B.93 i store dele af kampen spillede lige op med divisionens tophold.