Vælg en side

1. Kvindesenior spillede uafgjort 1-1 mod BSF i lørdagens træningskamp. Her får du referatet fra kampen, som den blev oplevet af cheftræner Rasmus Good.

 

BSF – B.93 1-1 (1-1)

B.93’s målscorer: Emilie Langhorn.

Ballerup Idrætspark
Ingen tilskuere.

Rasmus Good om kampen

– Kristine Lindgaard måtte vi desværre se bort fra. Hun har gjort det virkelig godt i opstarten, men fik en forstrækning i træningen op til, så der var ingen grund til at risikere noget.

– Silje Simonsen og Karoline Wietz var blevet kampklar igen efter deres langtidsskader, så vi var virkelig glad for at have dem med i kamptruppen igen.

– Sarah Jankovska havde i ugerne op til døjet med halsbetændelse, men var blevet klar i de sidste to træninger op til, så hende ville vi også introducere langsomt.

– Nicoline “Nisse” Lieber har vi måtte se bort fra fordi hun fik en mindre slagskade imod HB Køge.

– Viktoria Einsbor har overrasket os positiv som angriber. Vi har set at hun har færdighederne til det, men hun har tilpasset sig rollen rigtig hurtigt og lærer meget hurtigt på positionen, det har haft en impact til træning og så gav hun os en dimension af styrke og evne til at håndtere bolden i luften, på en måde som vi ikke tidligere har haft på positionen.

Formålet med kampen var at udvikle os spillemæssigt på det at trykke modstanderne ned i deres eget felt, hvilket vi havde nogle startvanskeligheder med. Strategien var den rigtige, men kvaliteten manglede i første halvleg, så det var ikke helt som vi gerne ville have det.

– På netop dette var vi langt bedre i anden halvleg, og der har vi især en god periode hvor vi holder dem nede i deres felt i nogle minutter, hvilket er utrolig lang tid i træk. Her forsøger vi at skabe chancer, være meget gode i genpresset og være meget strukturerede i vores positioner omkring feltet, men meget dynamiske på sidste linje og i mellemrum.

– Den anden ting vi fokuserede på var hvordan vi kommer ud til de to halvlege, især de første 5 minutter, hvor vi scorer efter 5 minutter i første halvleg og er meget tæt på at score blot 38 sekunder inde i anden halvleg. Så det lykkes vi absolut med.

– Vi arbejdede ligeledes med vores back-kant relation og vores indgange i mellemrum. Der så vi en positiv udvikling, men vi kunne godt have ønsket os mere skarphed.

– Det var en god kamp at øve mellem og højt pres og vores evne til at veksle imellem de to. Der var nogle ting som faldt mere på plads i løbet af kampen, timing, hvem som forsvarer hvilke områder og vores evne til at vurdere om vi efterfølgende skal løbe kontra eller fastholde bolden.

– Vi havde ikke særlig mange lejligheder til at øve lavt pres og forsvare feltet, hvilket vidner om en kamp hvor vi var gode på bolden og primært fik omstillinger imod, når det gik den anden vej.

– Slutteligt kom alle spillere i spil, hvilket var vigtigt og vi fik uofficiel debut til Sarah Jankovska og Laura Malle.

– Der var mange som fik minutter, så der er dele af kampen, hvor relationerne lige skal have lidt tid, men overordnet er jeg tilfreds med mange ting på præstationen, men jeg ved vi kan meget mere, så snart vi opnår skarpheden og kampformen igen.

– Vi har rigtig mange store chancer, så vi er naturligvis meget utilfredse med resultatet. Men overordnet er vi glade for præstationen på mange parametre.

Emilie Langhorn har jo et helt vidunderligt mål efter dobbelt bandespil. Det er noget som går lige i hjertet på os, da vi elsker den type mål. Det synes vi er flot fodbold, som man bliver glad af at se på.

Se målet


Læring fra kampen er at vi skal være bedre til at trykke modstanderne ned. Vi skal være bedre til at lave vores dybdeløb og få de rigtige spillere i de rigtige rum. Vi skal være mere dynamiske på modstandernes halvdel og have endnu bedre styr på hvornår vi veksler preshøjder. Målmændene skal have fundet skarpheden i hvornår de spiller kort, forbi første pres og længere og så skal vi faktisk bare score på vores chancer, der skal vi blive meget skarpere. Vores conversion rate er ikke god nok.

– Nu glæder vi os til en kamp i næste uge mod FCN på Right to Dream Park på lørdag, hvor vi forventer at vi bliver overmatchet og dermed kan få en masse ud af den kamp og en masse værdifuld læring på et højt niveau inden sæsonstarten.

Holdet på banen

Emilie Schrøder

Julie Hemmingsen
Louise Tscherning
Julie Madsen
Sofie Thrige

Josefine Funch
Emilie Langhorn
Frederikke Troldborg

Linnéa Borbye
Viktoria Einsbor
Sissel Bøje

På bænken

Ida Tommerup
Freja Løvenfald (U18)
Silje Simonsen
Laura Malle (U18)
Karoline Wietz
Signe Mertins (U18)
Sarah Jankovska

Topfoto: Christian Midtgaard. Portrætfoto af Rasmus Good: Claus Vandborg.