Vælg en side

Vi har her samlet praktiske informationer om returopgøret i Sydbank Pokalens kvartfinale, hvor B.93 tager imod AGF fra Superligaen. Det første opgør i Aarhus endte som bekendt 3-1 til AGF.

Kære B.93’er, medlem, fan, forældre, frivillig, tilskuer mv.

Opdateret, 27. februar 2021: Kampen spilles desværre uden tilskuere på grund af corona-restriktionerne. Alle, der har købt billet får hurtigst muligt direkte besked, webred.

Vi har oplevet en utrolig stor efterspørgsel for at komme ind og se vores kvartfinale hjemme i Sydbank Pokalen, der nu er fastlagt til torsdag 11. marts med kick-off kl. 18.45. Kampen spilles på Right to Dream Park i Farum. Vi møder som bekendt et af Superligaens bedste hold AGF og skal forsøge at vende 3-1 nederlaget fra Ceres Park.

B.93 er selvfølgelig glade for den store interesse, men “Corona-restriktionerne” betyder, at vi ikke har kunne tilbyde alle interesserede deres ønskede antal billetter – og det er vi meget triste over.

Vi har derfor forsøgt at fordele billetterne i et fornuftigt og rimeligt forhold. Dette betyder at vi har reduceret det maksimale antal billetter til to stk pr. person. Udover dette har det desværre også været nødvendigt helt at sige “nej tak” til andre interesserede.

Det er altid smerteligt at måtte afvise tilskuere. men B.93 håber at I også vil vise jeres loyalitet og opbakning til holdet, ved at støtte dem til hjemmekampen lørdag 6. marts 2021 kl. 15.00 mod Holbæk. Kampen er foreløbig planlagt til at blive spillet på Østerbro Stadion.

B.93 håber på jeres forståelse, og takker meget for jeres interesse.

Venlig hilsen
B.93

Topfoto: Christian Midtgaard.