Brandærgerligt resultat, da B.93 ellers var klart bedst og mest målsøgende i Vanløse Idrætspark.

0-1 Daniel Stückler (12′)
1-1 Emil Carlsen (90′)

Vanløse Idrætspark
451 tilskuere.

At det var top mod bund i Vanløse Idrætspark denne kølige oktobereftermiddag var umuligt at se. For det var bundholdet B.93, der fra kampens start stod for det klart bedste og mest målsøgende spil. Og det gav pote allerede efter 11 minutter, da Daniel Stückler fra en position på venstrekanten trak ind i banen og fra kanten af feltet sendte et herligt vinkelskud op i det fjerneste målhjørne.

Stückler spillede i det hele taget sin hidtil bedste kamp i 93-trøjen. Han var som våd sæbe i hænderne på Vanløse-forsvaret. Yderligere to gange i første halvleg afsluttede han med bud efter det lange hjørne, men måtte ved begge tilfælde se sine skud stryge lige forbi stolpen.

Tættest på yderligere scoring i første halvleg kom midtbaneslideren Godwin McKay med et fladt, afrettet skud, der tog indersiden af stolpen og gled på tværs af målet i stedet for ind i det.

Vanløse var kun sjældent farlige foran B.93-målet. Vores forsvar savnede ellers den karantæneramte anfører og krumtap, Christian Stokholm, men den unge Søren Sørensen fik chancen i midterforsvaret fra start og gjorde det udmærket. Det eneste, man kunne beklage sig over efter en fornemt gennemført første halvleg, var, at føringen kun var på 1-0.

Kampbilledet ændrede sig umiddelbart ikke efter pausen. B.93 styrede begivenhederne og kunne have udbygget føringen, men Stückler sparkede helt skævt på en god mulighed, og Benjamin Lund måtte se sit skud blive pareret ved nærmeste stolpe af Krogh i Vanløse-målet.

Først med omkring tyve minutter igen begyndte et Vanløse-hold, der måske havde onsdagens pokalkamp i Viby i benene, at få bedre greb om spillet og lægge lidt pres på 93-forsvaret. Bortset fra et hovedstød over mål af den døve hollandske tankangriber, eks-93eren Jack Castelijns, blev hjemmeholdet dog ikke for alvor farligt.

Men så, tre minutter inde i overtiden, gik det alligevel galt. En bold blev kæmpet ind i et overbefolket straffesparksfelt, hvor 93-markeringerne kiksede, så Emil Carlsen fra nært hold kunne banke bolden op i målhjørnet.

1-1, et ærgerligt resultat for B.93, der absolut ikke spillede som et bundhold mod topholdet Vanløse, der ikke spillede som et tophold. Men engang imellem er forskellen på top og bund blot den omstændighed, at bundholdet sjældent har heldet på sin side.