Vælg en side

Fanklubben tilbyder managerspil, vild rabat til hjemmekampe, billigt medlemskab og live opdateringer fra B.93’s kampe.

B.93 Fanklub har igen et managerspil klar til den kommende halvsæson. Klik ind på b93fanklub.dk og sæt dit hold før sæsonstart.

B.93 Fanklub har lavet et managerspil, som alle kan deltage i. Spillet går ud på at du som manager vælger 5 spillere fra Divisionsholdet til at repræsentere dit eget B.93 hold. Efter hver kamp optjener dit hold point baseret på, om dine spillere har været i kamp, og på spillernes individuelle præstationer. Den manager, der har skrabet flest point ind, når efterårssæsonen er ovre den 15. november, har vundet. På vores facebook side og gruppe vil det være muligt at få en opdatering på stillingen efter hver runde.

Det koster 20 kr. at deltage. Det kræver dog ikke medlemskab af fanklubben for at kunne deltage.

Præmier

Nr. 1. Spillertrøje, fanklub overraskelse samt gratis medlemskab i fanklubben 2015
Nr. 2. Årskort til Tivoli samt gratis medlemskab i fanklubben 2015
Nr. 3. Gratis medlemskab i fanklubben 2015 samt en stadion platte
Nr. 4-5 1. Stk stadion platte

På vores hjemmeside kan man også læse om et andet fanklub spil tips 13.

Få rabat på indgangen til Østerbro Stadion

Vild fanklub rabat: Som medlem af B.93 Fanklub kan man komme ind til B.93’s hjemmekampe for kun 40 kr. ved fremvisning af gyldig medlemskort ved indgangen.

Så er man ikke medlem endnu, kan det gøres via b93fanklub.dk.

Det koster kun 93 kr. at være medlem, de penge er hurtigt tjent ind via rabatten, når man kommer til klubbens hjemmekampe. Alle med et 93-hjerte er velkomne til at melde sig ind i fanklubben, om man er aktiv fan eller ej. Et medlemskab er også med til at støtte det arbejde fanklubben laver.