Vælg en side

B.93 og Bk. Frem delte i porten onsdag aften.

 

B.93 – Bk. Frem 0-0

Østerbro Stadion
512 tilskuere.

B.93 skulle prøve at få oprejsning efter det forsmædeligt nederlag til Holbæk i weekenden, og lad det være klart fra start det lykkedes, selvom det kun blev til 1 point.

B.93 startede kampen med et godt udtryk, lagde pres på Frem fra starten og lykkedes med at komme i angreb hurtigt. Selvom Frem også var med i spillet, så kom ingen af holdene til de store chancer i 1. halvleg.

Det mest dramatiske i 1. halvleg opstod da Søren Nørgaard tacklede så alle kunne høre det. Desværre betød det at der kom et vrid i knæet. Det har efterfølgende vist sig at Søren har revet et ledbånd over i knæet, og det betyder 6 uger med skinne, hvorefter det skal vise sig om han kan undgå en operation. Så vi skal nok forvente Søren er ude resten af efteråret. Det bliver et stort tab og vi ønsker Søren en hurtig tilbagevenden. Uheldet skete i det 20. minut, og betød Godwin kom på banen. Han gjorde det i øvrigt ganske glimrende, og kan blive en god erstatning for Søren.

Fra 2. halvlegs start kom ’93 blæsende. Allerede efter 10 minutter erobrede Leo Montano bolden og havde et glimrende skud på mål. Kort tid efter var Magnus Krogh fri og alene med målmanden, men skuddet blev for svagt og ramte lige på keeperen. Magnus Krogh kom også igennem på fløjen og serverede bolden til Philip Rejnhold, hvis skud gik lige forbi mål.

Generelt var B.93 meget dominerende i den her fase af kampen. Frem havde enkelte sporadiske chancer, men Viktor Michaelsen var en sikker skanse på mål, og tog sig sikkert af alt hvad der kom. Der er virkelig brug for, at den sidste skanse udviser sikkerhed og styrke, og det gjorde Viktor i den her kamp.

I det 75. minut skiftede trænerteamet de sidste to indskiftere ind. Philip Rejnhold og Haitam Hajjami kom ud og Jeppe Erenbjerg og Daniel Stückler kom ind. På det her tidspunkt forsøgte B.93 virkelig at presse på for at få det mål der kunne give holdet deres første tre point.

Det lykkedes desværre ikke, men holdet fik klart oprejsning og kan sagtens være deres indsats bekendt.

Vi må håbe holdet kan holde stilen, og at den kan skaffe holdet den første sejr på lørdag mod Avarta.

Holdet på banen

Viktor Michaelsen
Adam Emme
Christian Stokholm
Morten Hegaard
Matthias Andersen

Mikkel Mouritz
Søren Nørgaard (ud 20′)
Philip Rejnhold (ud 75′)
Leonel Montano

Haitam Hajjami (ud 75′)
Magnus Krogh Hansen

På bænken

Conrado da Costa Januario
Goodwin McKay (ind 20′)
Daniel Barir Jensen
Jeppe Erenbjerg (ind 75′)
Nicholas Oguma
Daniel Stückler (ind 75′)

Kampreferat v) Frank Nielsen.
Arkivfoto af Christian Midtgaard.