3-1 Magnus Krogh Hansen (81′)
3-2 Haitam Hajjami (90′)

Holbæk Sportsby
405 tilskuere.

Den nye sportsby i Holbæk, som B.93 gæstede denne regnfulde søndag, har været genstand for megen latterliggørelse på grund af bizarre fejlkonstruktioner i forbindelse med anlæggelsen. I kampen mod det nyoprykkede Holbæk-hold var det dog B.93, der leverede fejl i en sådan grad, at det tangerede det ufrivilligt komiske.

Efter en jævnbyrdig indledning på kampen kom målmand Januario på glatis, da han skulle have fat i en lang fremlægning mod Holbæks Mads Bobjerg Larsen. Den lange brasilianer mistede balancen, før han fik greb om bolden, og så kunne Bobjerg Larsen fra en spids vinkel sætte en inderside på kuglen, så den lige nøjagtig gled over stregen.

Et kvarter senere afleverede Morten Hegaard direkte til en modspiller under et opspilsforsøg, og så kunne Rasmus Suhr med et fikst træk elegant stryge igennem, runde Januario og sende bolden i et tomt mål.

Kort efter kulminerede slapstick-forestillingen i den halvfærdige sportspark, da en fesen jordstryger fra kanten af feltet leveret af Holbæks Malte Sjørslev på en eller måde smuttede fra Januario og ind over stregen.

3-0 til Holbæk ved pausen. Cheftræner Jung reagerede med en tredobbelt udskiftning, som blandt andet indbefattede noget så sjældent som en målmandsudskiftning.

Indskiftede Victor Michaelsen fik noget at se til fra anden halvlegs start, hvor han måtte levere et par fine parader af nærgående Holbæk-forsøg.

Men som halvlegen skred frem fik B.93 dog et stadig større overtag og skabte nogle pæne muligheder, først og fremmest kreerede af en meget energisk Haitam Hajjami.

B.93 skal roses for ikke at give op trods den megen modgang og den udsigtsløse stilling. Ti minutter før tid sled Magnus Krogh Hansen sig fri og løftede bolden i mål via stolpen. Og i det fjerde minut af tillægstiden knaldede Hajjami kuglen i kassen efter at have sat et par Holbæk-forsvarere af med et godt træk ind i banen.

Spænding om resultatet blev der dog aldrig, for få øjeblikke senere blev kampen fløjtet af. Et meget bittert nederlag for B.93, for selv om Holbæk da har et ganske solidt hold, vandt de udelukkende denne kamp på rene foræringer af en gavmild B.93-defensiv.