1-0 Andreas Smed (31′)
1- 1 Nicolas Uguma (78′)

400 tilskuere
Gentofte Idrætspark.

Efter to kampe i træk hvor B.93 har tabt, var presset allerede på trænerteamet inden dagens opgør mod HIK. Alligevel valgte B.93 at holde fast på deres koncept, pressede højt på banen og spillede både dybt og bredt i det etablerede angrebsspil. Det gav pote allerede i det 11. minut hvor Daniel Barir spiller bolden til Haitam Hajjami i det lille felt, og han helt alene med målmanden formår at sparke forbi målet.

Derefter var spillet på det jævne, kampen foregik meget på midten af banen, men dog stadig med B.93 som de mest boldbesiddende. Faktisk var det overraskende, hvor meget HIK stod på egen banehalvdel i det etablerede spil, og overlod spillet til ’93.

Så pludselig kommer HIK foran 1-0 i det 31. minut, da en dårlig tilbagelægning fra Christian Stokholm giver Conrado da Costa Januario problemer, og pludselig scorer Andreas Smed fra HIK. Det var lidt af en koldvasker til ’93-mandskabet, som ellers havde nogenlunde styr på kampen.

Efterfølgende presser B.93 på, Haitam Hajjami får en ny bold i dybden, hvor han pludselig er alene med målmanden og skyder ved siden af målet. I det 37. minut er Haitam igen helt fri foran mål og kun med målmanden, men sparker denne gang lige på målmanden.

Det skal nævnes, at Philip Rejhold får et gult kort i det 20. minut for en batalje. Det skulle få betydning senere i kampen.

Begge hold gik til pausen, med HIK foran, hvilket ikke var helt efter spil og chancer, men retfærdighed findes som bekendt ikke i fodbold.

I 2. halvleg fortsatte det samme mønster som i 1. halvleg, med B.93 mest på bolden pressende på for en udligning. Den farligste chance tilkommer dog HIK, men skyldes primært at Conrado da Costa Januario havde problemer med at cleare en bold. Heldigvis fik Philip Rejnhold ryddet op efter ham.

I det 60. minut blev Mathias Andersen skiftet ud og Nicholas Oguma kom ind på kanten. Han var et frisk pust og lagde meget energi i sin indsats.

I det 61. min havde Haitam endnu en chance alene med målmanden, men målmanden blokerede for skuddet.

Daniel Barir bliver skiftet ud i det 62. min med Daniel Stückler, og han direkte går ind og overtager hans plads. I den periode pressede B.93 meget på og var stort set boldbesiddende det meste af tiden. Det var meget overraskede, at HIK ikke forsøgte mere i den periode. Specielt i det 72. min, hvor Philip Rejnhold modtog sit andet gule kort, for en batalje med HIK’s nr. 2, hvilket betød det røde kort. Der skulle man tro HIK ville forsøge noget, men B.93 blev næsten kun bedre i den fase af spillet.

Endelig i det 78. minut kom der et indlæg til bagerste stolpe fra Søren Nørgaard, og der stod Nicholas Oguma, hopper vanvittigt højt, header til bolden og den går i mål ved den nærmeste stolpe. Et fantastisk mål, som overraskede de fleste, fordi de ikke vidste Nicholas kunne heade så godt.

I det 86. minut blev dagens uheldige helt Haitam Hajjami skiftet ud med Kemson Fofanah, men det kom ikke til at betyde det store. B.93 fik 1 point med sig fra HIK.

Man kan ikke være utilfreds med et point på Gentofte Stadion, men efter kampen og spillet, kunne man sagtens havde forventet alle tre point. Det var dog vigtigt for holdet at komme i gang, specielt efter de to første kampe. Så set i lyset af det, var det dejligt at se et godt kæmpende B.93-mandskab, som arbejdede benhårdt og havde motivationen og indstillingen helt i top. Det lover godt, og der skal nok komme flere point på kontoen.