B.93 tabte overraskende 1-0 til Bk. Union i første runde af Sydbank Pokalen.

Boldklubben Union – B.93 1-0 (1-0)

1-0 Jeppe Brædder Madsen (straffe 41′)

Ca. 200 tilskuere
Genforeningspladsen (kunstgræs).

Dette års pokalturnering blev en kort fornøjelse for B.93, der allerede er ude efter 1. runde med et 0-1-nederlag til Danmarksserie-klubben Union.

B.93 begyndte ellers kampen fornuftigt ved at lægge højt pres på hjemmeholdet, der ikke fik gang i meget spil, men gang på gang mistede bolden til et tændt og løbevilligt 93-hold med de helt unge Youssef Dhaflaoui og Robin Østrøm i startopstillingen.

Men presset kastede ikke de helt åbne målchancer af sig, og efter 20-25 minutter var det som om gassen lige så stille gik af 93-ballonen. Det godt kæmpende, men ikke videre opfindsomt spillende, Union-hold sled sig ind i kampen og begyndte på sporadiske tilnærmelser mod 93-målet.

Selv om de rødblusede fra Nordvestkvarteret var sjældne gæster i 93s straffesparksfelt, var de faktisk farligere end vort eget tandløse angreb, når de endelig fik kæmpet sig derop. Og det var faktisk ikke helt ud af det blå, at de bragte sig i front, da de fik tilkendt et straffespark i en situation, hvor en tilfældig langbold overrumplede 93-forsvaret. Straffesparket blev sikkert omsat til det mål, der skulle vise sig at blive kampens eneste.

Efter pausen lagde B.93 et større tryk på Union, og endelig begyndte det at kaste gode muligheder af sig, men især Hajjami var synderen, da den afgørende fod skulle sættes på.

Hjemmeholdet var heller ikke ufarlige på de kontramuligheder, der bød sig, da B.93 satsede mere og mere fremad banen, dog manglede de den sidste skarphed, da chancerne bød sig.

Unions manglende skarphed var dog intet imod vores, og da Magnus Krogh formåede at glide bolden forbi mål fra vel omkring en meters afstand, stod det klart, at dette bare ikke var B.93’s aften.

Vi må inderligt bede til, at dette ikke er holdets niveau i de kommende kampe. For så risikerer vi at blive genforenet på Genforeningspladsen med Union igen til næste sæson – i Danmarksserien.