1-5 Benjamin Bennett-Larsen (83′)

Østerbro Stadion
484 tilskuere (som selvfølgelig er sæsonrekord).

Efter gode træningsresultater, skulle B.93 starte den nye sæson hjemme. Bookmakerne havde ’93 som favoritter, men det skulle vise sig de havde taget fejl i deres vurdering af styrkeforholdet mellem de to 2. divisionshold.

De første 10-15 minutter så hjemmeholdets spil egentlig fornuftigt ud, og holdet havde fine ideer, samt god bevægelighed blandt spillerne. Det gav desværre ingen scoringer, og godt nok heller ikke mange chancer. Så kom Hillerød foran efter rod i ’93 defensiven, og resten af halvlegen var ikke udstyret med mange lyspunkter for de hvidblusede.

Højdepunktet i 1. halvleg kom, da målmand Victor Michaelsen snuppede et straffespark. Godt nok svagt sparket, men Victor gjorde det han skulle – som han faktisk gjorde hele kampen. Det fortæller lidt om B.93’s svage indsats, at målmanden var en af holdet bedste spillere.

Ingen grund til at gå meget i detaljer omkring de første 45 minutter, da jeg ikke erindrer at B.93 skabte chancer. Det virkede som om, at Hillerød spadserede igennem vores forsvar, hvor de især var stærke i deres venstre angrebsside.

Danny og “Rudi” (som kunne have ønsket sig en bedre come-back kamp som B.93’s trænerteam) skiftede ud i pausen,  og det blev lidt bedre i de sidste 45 minutter, uden det på noget tidspunkt blev helt godt.

Højdepunktet i 2. halvleg kom efter 67 minutter, da indskiftede Haitam Hajjami flot sparkede bolden fladt ind via stolpen. Det gav selvfølgelig lidt gejst, men der var spændingen om fordelingen af pointene allerede afgjort.

Resten af kampen var rodet, og lad os lægge den bag os – uden flere negative ord om den dårlige indsats herfra.

Egentlig har man ondt af trænerteamet og truppen, som har arbejdet seriøst og hårdt op til sæsonstart, men det er et niveau hvor man bedømmes på resultaterne. Sådan er gamet – og det ved de selv alt om.

Det var en skidt kamp af B.93, som åbenbart stadigvæk har svært ved at hive point hjem på Østerbro Stadion. Lad os håbe det snart ændrer sig.

Kampens spiller

Ros til Victor (foto), som dog må dele titlen med en hårdtarbejdende Philip Rejnhold – sidstnævnte var en fornøjelse at følge indtil han træt måtte lade sig skifte ud.

Fanklubben hylder Joel Donde

Dagens smukkeste indslag kom dog, da man hyldede nyligt afdøde Joel Donde. Joel var aktivt medlem af vores fanklub, og man havde valgt at holde et minuts stilhed inden kampen – efterfulgt af klapsalver. Joels venner (både i og udenfor fanklubben) samt hans familie var mødt talstærkt op og gav Joel den hyldest og det farvel man formåede i B.93-regi.

Joel var et aktivt medlem af fanklubben og havde et stort hjerte for B.93. Han blev kun 33 år, og efterlader  sig en gravid kæreste og en datter, som B.93 sender de varmeste tanker til.

Det var et mindeværdigt farvel til Joel på en trist, men alligevel smuk sommerdag på Østerbro Stadion lørdag.