1-2 Leonel Montano (78′)

255 tilskuere
Ringkøbing Stadion.

Se slutstillingen.

Sidste kamp i denne sæson for 93 skulle spilles i Ringkøbing og på trods af massiv regn hele vejen over, klarede det op, da spillerne og trænerteamet forlod bussen og dermed kunne kampen spilles i flot vejr.

Startopstillingen var meget ung til kampen, og gennemsnitsalderen var på 21,5 år – bl.a. var både Magnus Krogh, Jeppe Erenbjerg og Lauge Persson med fra start, spillere som stadig er i teenageårene samt Frederik Kofoed, den gode tekniker, som længe har døjet med en skade, men som er blevet fit for fight.

Kampen startede i et højt tempo, men der var ingen åbne muligheder til nogen af holdene.

Det ændrede sig efter ca. et kvarter, hvor Lauge flot spillede Kofoed i dybden, men afslutningen desværre ramte i sidenettet. Det var starten på en kavalkade af gode tilbud til 93, hvor både Leonel var tæt på at bringe 93 foran, og Kofoed sekunder senere ad omveje var tæt på at komme fuldstændig fri, men heroisk forsvarsspil fra Ringkøbing reddede kastanjerne ud af ilden.

Kort efter lagde Mattias Andersen en flot dyb aflevering ned af venstrekanten til Kofoed, som kom fri i feltet, men den sidste bold blev en mellemting mellem et skud og en tværpasning til Leonel, som en Ringkøbing endnu en gang fik afværget.

Ringkøbing kom dog længere frem på banen, og det var faktisk dem, som var tættest på at komme foran.
Deres stærke 9’er kom helt fri på kanten af det lille felt, og på trods af, at han rundede en fremadstormende Victor Michaelsen i målet, fik vores dygtige keeper presset ham ud i en tilstrækkelig spids vinkel, så afslutningen heldigvis gik i sidenettet.

Og der var flere chancer til Ringkøbing før halvleg, hvor Victor endnu engang viste, hvilken sublim målmand han er. Efter lidt klumpspil på kanten af vores felt, var en Ringkøbingspiller lige pludselig helt alene igennem med Victor, der med en fantastisk fodparade sikrede os 0-0 ved halvleg.

Ved halvleg blev Mikkel Mouritz udskiftet og ind kom Søren Nørgaard. Ti minutter inden i anden halvleg fik de endnu engang en stor mulighed for at score, men endnu engang kom Victor ud og reddede i en farlig situation. Det var dog et varsel om, hvad der kort tid efter ville ske.

Blot et par minutter senere havde Ringkøbing et hjørnespark, der flot blev lagt til bagerste stolpe, og de scorede på et hovedstød. 1-0 til Ringkøbing.

På det tidspunkt lignede det en af de dage, hvor bolden ikke ville ind for 93, og Ringkøbing klart var blevet bedre jo længere kampen skred frem.

Blot to minutter senere var Ringkøbing i en omstilling, men Adam Emme stoppede den ved at lave et frispark. Ringkøbingspilleren Kenneth Lund var tydeligt utilfreds med Adam og valgte at skubbe kraftigt ham med to hænder.
Dommeren kaldte begge spillere over, og uddelte et korrekt gult kort til Adam, men også vise Kenneth Lund ud for skubbet.

93 i overtal i den sidste halve time.

Blot et par minutter efter hans indskiftning kom Nicolai tæt på at udligne. Hans signaturtræk med at gå ind i banen og gå efter det lange hjørne gik lige over mål og det forblev 1-0 til Ringkøbing.

93 i overtal i den sidste halve time. Kofoed blev herefter skiftet ud og ind kom Nicolai Olsen, der skulle spille sin sidste kamp for 93, inden han søger nye græsgange.

Fem minutter senere kom målet dog. Lauge chippede bolden over forsvaret, hvor Jeppe havde taget løbet ind i banen fra sin højre kant, og han lagde bolden over målmanden til 1-1. Flot mål af de to store talenter, der kender hinanden særdeles godt fra ungdomsårene i klubben.

Kort efter gik Jeppe ud, og blev afløst af Phillip Rejnhold.

Ti minutter før tid kom forløsningen. En pasning i dybden fik Ringkøbings keeper til at komme ud af sit mål, men forsvaret afværgede og bolden kom tilbage igen, men målmanden var stadig på mellemhånd, og da Lauge lagde bolden til side til en helt fri Leonel, kunne han ligge den mellem benene på keeperen til en 2-1 føring.

Det var tydeligt at Ringkøbing var trætte, og det var først til allersidst, at de fik en halv chance, som dog blev sparket et par meter forbi.

Dermed vandt 93 flot den sidste kamp i sæsonen, hvor det unge mandskab virkelig viste, at der er store ting i vente i den kommende sæson.