B.93 tabte 2. pinsedag hjemme til Aarhus Fremad i forårets sidste hjemmekamp, hvor klubben sagde farvel til Emil Dyre, Nicolai Olsen og Sebastian Koch.

0-3 Christian Nissen (53′)
1-3 Haitam Hajjami (87′)
2-3 Jeppe Erenbjerg (90′)

336 tilskuere.

15′ minut: En forsvarer missede en clearing, så der var plads til en tværpasning til en helt fri Mathias Laursen Christensen, som nemt kunne skubbe bolden i et halvtomt mål, 0-1.

Endnu en fejl, en back mister fodfæstet og det gav en chance til Emil Hauge Mortensen, som prompte udnyttede den med en kanal på Conrado, 0-2.

Minuttet efter gav et fint opspil en chance til Leonel Montano, men ingen mål.

43′ minut, en dårlig tilbagelægning gav Leo en alenestund med målmanden, men hans træk forbi målmanden blev for langt.

49′ minut, misforståelser i forsvaret gav en løs bold til Aarhus Fremad med Conrado 20 meter ude af sit mål, men heldigvis blev bolden løftet forbi mål.

Så heldige var vi ikke to minutter senere, da et indlæg fra højresiden havnede i låget på en helt udækket Christian Nissen, som med lethed headede den ved roden af den nærmeste stolpe. 0-3 og kulminationen på en helt igennem uinspireret indsats uden lyspunkter for hjemmeholdet.

Nicolai Olsen og Jeppe Erenbjerg blev skiftet ind, mens Quincy Antipas og Fredrik Kofoed kom ud.

Senere kom Leo Montano ud og Magnus Krogh ind.

Dagens højeste bifald fik Conrado da han som bagerste mand, i midtercirklen fintede en modstander.

I midten af halvlegen blev Morten Hegaard sendt helt på toppen i et forsøg på at skabe farlige situationer efter indlæg.

Omstillingen gav et stort spilovertag og en kæmpe dobbeltchance til Haitam Hajjami og Magnus Krogh Hansen i det 85′ minut, men intet mål.

Når vi ikke selv kunne måtte målmanden hjælpe, og det gjorde han da Haitams skud midt i målet efter hjørne passerede mellem hans ben og i mål, 1-3.

Massiv spildominans til sidst, som kulminerede da Jeppe akrobatisk fik listet den over sig selv, forsvaret og målmanden i et slags liggende, roterende saksespark, 2-3!

Conrado gik med til de sidste dødbolde, men dommeren fløjtede af inden vi fik brændt det sidste krudt af.

Lidt oprejsning fik vi dog til sidst, men generelt en blodfattig, fejlmættet og lettere uinspireret kamp, især i 1. halvleg.

Ikke en memorabel kamp, men til gengæld fik publikum, inklusive store horder af tidligere 1. holdsspillere og enkelte kommende Superligaspillere sagt farvel til tre store profiler, som af hver sin grund forlader klubben.

Emil Dyre, mangeårig divisionslegende, stopper karrieren, Sebastian Koch fortsætter i sin moderklub efter endt lejeophold, og endelig Nicolai Olsen, som søger nye udfordringer.

Herfra skal lyde et dybfølt tak for indsatsen til alle tre, og et velkommen tilbage på tribunerne.