B.93 havde fortjent at få mere med hjem fra opgøret ude mod topholdet Kolding. Magnus Krogh Hansen nettede for Østerbro-mandskabet.

1-1 Martin Hedeager (71’)
2-1 Denis Fazlagic (94’)

Autocentralen Park
551 tilskuere.

Efter nederlag i de to foregående kampe mod Middelfart og Skive spillede B.93 lørdag eftermiddag i pragtfuldt vejr en kamp mod et af rækkens bedste hold, Kolding IF.

Kolding havde de foregående kampe vist god form og slog bl.a. Brønshøj 5-0 i deres sidste, så der var ingen tvivl om, at det var et stærkt Koldinghold, som ventede. Kampens indledning bød på mange dueller midt på banen, og begge hold havde i de første minutter svært ved at få spillet til at flyde.

Efter 10 minutter fik Kolding deres første store chance. Med fine kombinationer i deres venstre side fik de spillet sig frem til en relativt fri chance på kanten af feltet, som gik snert forbi den ene opstander, og minuttet efter måtte Conrado parere et hovedstød til hjørnespark.

Efter de lidt shaky minutter kom vi bedre med og i den sidste tredjedel af halvlegen kom både Haitam Hajjami og Jeppe Erenbjerg til afslutninger, hvor ingen af dem dog fik Kolding keeperen Jens Rinke på overarbejde.

Til sidst i første halvleg var en Koldingspiller lige ved at være 1 mod 1 med Conrado, men bolden gled væk fra ham og chancen kunne afværges. 1. halvleg var tæt og sluttede 0-0, hvor Kolding nok havde haft de bedste chancer, men man kunne godt se, at B.93 kunne skabe noget på omstillinger, hvis de rigtige spillere blev sat i scene.

Jeppe Erenbjern blev i halvlegen erstattet af Frederik Kofoed Hansen. 2. halvleg var fem minutter gammel, da Koldings Rune Nautrup brød igennem i venstre siden og fik bolden sparket forbi Conrado mod bagerste stolpe, men heldigvis ramte bolden opstanderen og trillede hen af målstregen, før der kom kontrol over tingene for B.93. Tæt på den værst tænkelige start på halvlegen.

Chokket blev hurtigt rystet væk, og fem minutter senere gav vi et perfekt modsvar.

Indskiftede Frederik Kofoed lagde kløgtigt bolden ned bag Koldings forsvar med en flad indenomspasning, hvor Magnus Krogh vendte 180 grader, før han flot sparkede bolden i det lange hjørne med sit højreben. 1-0 til B.93 med et flot mål sat op af to af klubbens unge fremadstormende spillere.

Bare et par minutter senere blev føringen næsten sat over styr, da Conrado først måtte redde med en benparade, og efter lidt tumult blev bolden også sparket på overliggeren af Kolding. Tæt på 1-1. Efter en time erstattede Godwin McKay Emil Dyre Nielsen, da midtbanen skulle stabiliseres.

Efter 71 minutter kom udligningen dog. En Koldingspiller clearede en bold med hovedet, som Stokke lige præcis ikke kunne afværge, og så var en Koldingangriber lige pludselig alene mod Conrado, og selvom Morten Hegaard faktisk kom flot tilbage og blokerede en tværpasning kunne Koldings Martin Hedeager udligne til 1-1.

Dommeren og linjedommeren diskuterede lidt tid om, hvorvidt der var offside eller ej, men endte med at anerkende målet og så var udligningen en kendsgerning.

Kemson Fofanah fik sin forårsdebut med et kvarter igen, da han kom ind i stedet for Adam Emme. Det var tydeligt, at B.93 havde løbet mange meter i løbet af kampen, da både Leonel Montano og Mikkel Mouritz havde kramper i de sidste 10 minutter.

10 minutter før tid fik Haitam Hajjami en gylden mulighed for at sparke bolden i mål. Han fik bolden i venstre side, og kunne løbe direkte ned mod Koldingmålet, men et lidt for langt første touch gjorde, at han kun kunne prikke bolden forbi målmanden, og desværre også en halv meter forbi den fjerneste opstander.

Kolding havde også flere chancer i de sidste 10 minutter, men det mest bemærkelsesværdige minut var fra 93.-94. minut.

Først modtog Hajtam en diagonalbold fra Mikkel Mouritz, som han tog med sig ned mod mål, men endnu en gang blev førsteberøringen et par centimeter for lang, og hans afslutning blev derfor blokeret af Jens Rinke.

30 sekunder spillede Kolding sig fri i deres venstre side, hvor vi blev overspillet og efter en aflevering skråt tilbage i feltet kunne Denis Fazlagic helt fri kunne kanonere bolden ned i hjørnet til 2-1 til Kolding.

Kampen sluttede kort efter og drengene måtte skuffede indkassere et 2-1 nederlag mod et stærkt Koldingmandskab. Alt i alt en flot præstation amod et af de bedst spillende hold i 2. division, som viser, at hvis marginalerne er på vores side, så kan der sagtens vente flere flotte sejre i foråret.

Foto af Christian Midtgaard.

Se eller gense også kampen eller vælg højdepunkter med MyCujooTV’s streaming tjeneste.