Middelfart hev en 2-0 sejr med hjem til Fyn på en dag, hvor den sidste gnist og tænding manglede på B.93-mandskabet.

B.93 – Middelfart 0-2 (0-0)

0-1 Casper Johansen (55’)
0-2 Niclas Vemmelund )61’)

207 tilskuere.

I sæsonens første kamp tilbage på den sædvanlige hjemmebane, Østerbro Stadion, skulle B.93 forsøge at holde momentum og fortsætte den dejlige stime af sejre.

I den seneste kamp mod Middelfart lykkedes det os som bekendt at tage til Fyn og nedlægge puljens daværende tophold med imponerende 5-2.

Første halvleg var overordnet set noget spredt fægtning med ikke ret lange perioder af velorganiseret opspil fra ngle af holdene, men i stedet meget omskiftelige perioder til hvert hold.

I den første fase havde vi nogle få gennemspillede chancer, mens Middelfart stod dybt:

I det 12. minut havde Koch en god mulighed efter en Middelfartopspilsfejl, men det flade skud sad lige på målmanden.

Det 15. minut, fantastisk aflevering i dybden fra Philip til Haitam, som skulle forbi målmanden i det lille felt, men keeperen fik lige præcis pillet den med det yderste af neglene. God fase for os i denne periode, men det skiftede ganske jævnligt mellem faser, hvor hvert hold havde presset modstanderen i bund.

Anden halvleg skulle starte stærkt med Magnus som fik en kæmpe chance efter at være spillet fri i feltet af Sø, men han sparkede hårdt presset i sidenettet.

Få minutter efter får Middelfart en lynhurtig omstilling efter en laaaaang bold bag vores forsvar, og fynboens cutback bliver halvflugtet i mål af Johansen, der løber i anden kæde, 0-1.

Flot afslutning efter en ellers god periode.

En håndfuld minutter senere får Middelfart et frispark cirka 45 meter fra mål, og ud af det blå bliver bolden tordnet direkte på undersiden af overliggeren, ryger ned på linjen og ud til en fri Vemmelund, der bare skal sætte panden på, 0-2.

Sikke en chokscoring.

Det satte sit præg på stemningen og det generelt rodet kamp herefter, med Middelfart i kontrol.

Vi forsøgte os med nogle indskiftninger uden det helt store aftryk og fik trods perioder med pres på Middelfarts banehalvdel kun få chancer:

I det 83. minut fik Hegaard stor chance på hovedstød i forbindelse med en serie hjørnespark, men desværre over.

I det 85. minut sparkede Matthias ud efter en modstander i frustration, og fik korrekt et rødt kort. Ærgerlig fødseldagsgave på dagen.

I det 86. minut, endnu en hurtig omstilling hvor vi igen var uopmærksomme på bagfrakommende spillere: En halvtliggende Middelfartfartmand får den klogt chippet over Conrado, men heldigvis lige udenfor rammen.

Resten af kampen havde Middelfart en række store chancer, men Conrado og uskarphed forhindrede flere mål.

Dagens kamp blev præget af mange fejlafleveringer, misforståelser, manglende kommunikation og mangel på sammenhæng mellem forsvar og midtbane, igen knækker vi over på midten sent i kampen.

Middelfart havde stor succes med at være farlige på de situationer, hvor anden bølge kom lige efter første angrebspunkt. Det var en konstant årsag til uro i vores forsvar og også der de havde langt de største chancer.

Når de så samtidig vælger at forsøge at sparke på mål, og ovenikøbet lykkedes med det med et spark fra hvad der lignede over 40 meter, så er det svært at slå dem på dagen.

Den gode stime for de foregående kampe fortsatte altså desværre ikke. Det var tydeligt, at der i dagens kamp manglede noget tænding og noget gnist, og de normalt bærende profiler spillede ikke op til det niveau vi ved at de har. Når vi spiller op til vores topniveau kan vi slå de fleste hold komfortabelt.

Kampens bedste: Haitam Hajjami, som trods manglende mål arbejdede som en hest og konstant tilbød sig.