Vælg en side

B.93’s ligakvinder har forstærket sig med en stor profil. Nicole Loren Robertson er købt i FC Nordsjælland, hvor hun i efteråret var topscorer og noteret for 9 mål i 10 kampe i 1. division.

 

Den 22-årige amerikanske forward skal være B.93’s nye, skarpe 9’er.

– Vi har været på udkig efter en spiller, som kan score mål, hvilket har været en mangelvare for os i efteråret. Vi tror på, at Nicole er det helt rigtig match, og jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes os, at lande en aftale med hende. Nicole er en dygtig angriber, som kan afslutte med begge ben, er god på hovedet og arbejder hårdt, siger cheftræner Anders Vang.

– Hendes niveau og mentalitet vil være med til at bidrage rigtig positivt til vores miljø. Vi ser derfor meget frem til, at Nicole kommer til at slå sine folder på Østerbro Stadion, siger han.

Sportschef Lars Møller supplerer

– Nicole er en vigtig signing for os. Vi har brug for at få tilgang af en spiller, som vi ved kan score mål. Det viser hendes mange mål for FC Nordsjælland så tydeligt, at hun kan.

– Vi fulgte hende tæt i efteråret og er enormt glade for, at Sharon Barir formand for B.93 Q ApS efter dedikeret og målrettet arbejde er lykkedes med at lande Nicole i B.93.

Nicole Loren Robertson forklarer, hvorfor hun ønskede at skiftet til B.93:

– Jeg tror, at klubbens filosofi vil skabe en stor fremtid for spillerne og klubben. Og jeg tror, at der allerede vil ske store ting i denne sæson, så jeg glæder mig meget til at komme i gang.