2-1 Jamil Fearington (27′)
3-1 Patrick Naundrup (88′)

Tingbjerg Idrætspark
576 tilskuere.

Kampe mellem Brønshøj og B.93 i Tingbjerg plejer at være underholdende affærer med hjemmeholdet som vinder, og lørdagens kamp blev ingen undtagelse.

Et B.93-hold, som savnede den karantæneramte styrmand Aske Lundsgaard og talenterne Montano og Erenbjerg, fik en katastrofestart på kampen, da den farlige Kevin Bechmann Timm fik lov at stå fri på kanten af feltet og resolut first-timede en tværpasning fra højre i nettet tæt op ad den ene stolpe. 1-0, og der var ikke engang spillet fem minutter.

B.93 svarede dog hurtigt igen, da Emil Dyre sendte et perfekt indadskruende hjørnespark ind i panden på en umarkeret Christian Stokholm, der headede bolden hårdt forbi en sagesløs Vilfort i Brønshøj-målet.

Derpå bølgede spillet frem og tilbage i et opskruet tempo på en smattet bane. Det var dog B.93, der syntes at have et lille overtag og de mest konstruktive angrebsidéer. Derfor var det ekstra ærgerligt, at det var hvepsene fra Brønshøj og ikke B.93, der scorede kampens næste mål. På et indlæg fra venstre headede 100-kamps-jubilaren Jamil Fearington smukt bolden ned i det ene hjørne langt udenfor målmand Januarios ellers omfangsrige rækkevidde.

Kort efter måtte Vilfort diske op med en fin parade på et fladt skud fra Mikkel Mouritz, men inden pausen var Brønshøj også nærgående ved et par tilfælde, hvor B.93-forsvaret vaklede.

I anden halvleg begyndte hvepsene bedst, men “Den hvide dame”, som gav debut til den tidligere college-spiller, Luc Fatton, kom hurtigt med i kampen igen, og begyndte at producere flere gode muligheder. De to største tilfaldt Nicolai Olsen, som med få minutters mellemrum slap alene igennem, men først måtte se sin afslutning snige sig forbi den ene stolpe, dernæst afsluttede i maven på Vilfort. Desuden afsluttede både Emil Dyre og Mikkel Mouritz i sidenettet og kort før tid havde Adam Emme såmænd en god afslutning, som Vilfort parerede til hjørne.

Mellem de mange 93-muligheder forsøgte hvepsene i glimt også at stikke. Januario, der kampen igennem var meget aktivt medspillende med stor risiko på det fedtede underlag, måtte ved et par lejligheder parere forsøg fra Brønshøjs angribere, når de smuttede igennem.

Men få minutter før tid blev der så lukket og slukket, da Januario skulle modtage en tilbagelægning, men simpelt hen faldt så lang, han var, på den glatte bane, så Patrick Naundrup kunne snuppe bolden og løbe den ind i det tomme mål.

3-1 til Brønshøj, alt ved det gamle i Tingbjerg. Men hvor var det ærgerligt, at et 93-hold, som i store dele af kampen var det bedst spillende hold, ikke formåede at gribe chancerne, da de bød sig.