Gladsaxe Stadion
302 tilskuere.

B.93 skulle forsøge at fortsætte den overraskende og ret uforklarlige perfekte række af udebanesejre i denne sæson, denne gang en kort bustur fra hjemstavnen, nemlig mod Uglerne fra Akademisk Boldklub, AB.

Lidt overraskende startede unge Jeppe Erenbjerg fra start på højrekanten på det lidt slidt Gladsaxe Stadion en kold eftermiddag i slutningen af oktober.

Kampen blev startet i et friskt tempo, som udmøntede sig i en kæmpe chance til Mileta Rajovic efter kontra, men han sparker desværre på ydersiden af krydset.

AB var klart mest i boldbesiddelse det første kvarter, men uden at de var rigtigt farlige, med undtagelse af det 20. minut, hvor store Younes Nielsen har et farligt hovedstød efter hjørne, som Conrado da Costa Januario må fiste til hjørne.

Uden at vi havde tilkæmpet os til ret mange chancer i den første gode halve time, fik AB i stedet hu på bylden i det 40. minut: Hurtigt og fint AB-spil op gennem vores midtbane, hvor ingen presser boldholderen og med en lang tå passerer Nichlas Rohde Conrado med en fin afslutning langs den ene stolpe, 1-0.

Mileta Rajovic blev skiftet ud i pausen, og ind kom Omar Roshani som gik ind på toppen i stedet. Starten af halvlegen bød på langt mere dynamik, langt mere aggressivt pres, og langt mere vilje.

Desværre er mere boldbesiddelse ikke altid ensbetydende med succes, så bortset fra halve chancer og en flot halvflugter til Nicolai Olsen fra en position midt i feltet, som desværre sad lige på keeperen, var vi et stykke fra en udligning.

Efter en times spil blev en AB-spiller klodset fældet i feltet og dommeren dømte korrekt straffe. På sparket hev Conrado en pragtredning op og slår bolden på stolpen, men desværre sov vi og Nichlas Rohde fik uhindret lov til at sparke den i nettet, 2-0.

For at gøre ondt værre blev Omar skadet efter 74 minutter, og måtte forlade banen. For at udnytte tiden smed Conrado ham på skulderen og løb ud med ham. Ind kom Dyre til en iskold start.

Det gav lidt mere indædt pres og der blev samtidigt rokeret lidt rundt, så Stokholm blandt andet røg op i angrebet. Midt i det fine pres højt på AB’s banehalvdel røg bolden via lidt uopmærksomheder til en varm Nichlas Rohde som fra en spids vinkel kunne sende bolden i nettet til sin tredje scoring. Effektiv dag for hr Rohde og 3-0.

Resten af kampen var vi ikke tæt på, og de energiske fanklubmedlemmer og resten af stadion kunne tage hjem uden points. Desværre ikke den slags udbytte, som vi havde håbet på.

Hvis vi havde scoret efter 2 minutter på den store chance var kampens forløb nok blevet anderledes, men det er selvfølgelig ikke en garanti for at vi havde vundet.

Spiller for spiller synes jeg ikke at man kan påstå, at vi er et ringere hold, men for mange (alt, alt for mange) afleveringer uden adresse, manglende effektivitet på vores chancer og personlige fejl på uheldige steder og tidspunkter gav altså et klart nederlag.

På trods af pointtabet, så kan vi utroligt nok stadig nå i oprykningsspillet med få kampe tilbage. Det vidner om en tæt, tæt række, hvor alle kan slå alle.

De næste kampe byder på traditionsrige opgør mod historietunge Frem og Brønshøj – lad os vise at vi aldrig giver op.

Dagens spiller: Unge Jeppe Erenbjerg.