Vælg en side

Vanløse – B.93 (0-0) 0-3

0-1 Mileta Rajovic (62′)
0-2 Leonel Montano (76′)
0-3 Leonel Montano (90′)

Vanløse Idrætspark
Tilskuertal 225

Jeg har før været skeptisk i mine referater mht. præstationerne fra 1. senior (og følt blikkene på mig) – sikkert fordi jeg har haft æren at dække vores mest rædselsfulde indsatser i denne sæson, men denne gang finder I ikke mange negative ord omkring 2. divisionsholdets indsats, for det der blev præsteret i Vanløse var ren klasse, og – i min optik – det bedste vi har spillet i denne sæson.

Solen skinnede som var det en sommerdag, og det var en ren fryd af sidde på solsiden, ikke kun på grund af den dejlige varme, men også fordi det var en smuk oplevelse at se et meget koncentreret og veloplagt udehold, som virkede meget motiverede fra start.

Vanløse var kun farlige en gang i 1. halvleg, da Conrado tog en unødvendig chance, men heldigvis gled det ud i ingenting – det var efter 22 min spil. Kort efter var vi farlige på en dødbold, som vi var det meste af kampen, da Matthias Andersen slog bolden præcist ind, og jeg er sikker på (havde solen i øjnene), at det var den meget stærkt spillende Morten Hegaard, som var tæt på at score.

B.93’s bagerste – godt støttet af Aske Lundsgaard og verbalt stærke Emil Dyre – var bundsolide og styrede kampen flot. Det kneb lidt længere fremme – og mange chancer blev det ikke til, men det skulle vise sig anderledes i 2. halvleg.

Ingen skift i pausen, og i de første 10 minutter var hjemmeholdet klart mere i boldbesiddelse, uden det dog rigtigt blev farligt. B.93 var skarpe i deres fremstød og efter et par tilløb til chancer, slog slidstærke Mileta Rajovic til med en flad afslutning, som fint rullede ind.

Vanløse prøvede selvfølgelig at svare tilbage, men det virkede som om vi havde fint kontrol over begivenhederne. Og det næste mål kom da Leo lagde bolden ind samme sted, som ved den første scoring. Leonel Montano – som var virkelig i fin form – lukkede også kampen med scoringen til 3-0, da hjemmeholdet var ved at gå i opløsning. For øvrigt fint spillet fri af indskiftede Omar Roshani.

Det er svært at udpege “Man of the match”, da alle var gode, men mon ikke stortalentet Leo var med i opløbet med to flotte scoringer.

Trænerteamet – med Danny Jung i spidsen – skal have ros for at ramt rigtigt med opstilling og taktik, og da jeg forlod stadion sagde bestyrelsesmedlem Ole Ringheim, at det var den bedste kamp i denne sæson. Det var svært at modsige det korrekte postulat.

Det var med andre en ren fornøjelse at være B.93’er på denne lørdag, og vi vandt igen ude. Vi vinder åbenbart alt ude og intet hjemme. Det tror jeg ændrer sig lørdag mod Skovhoved. Mon ikke der er mange som gerne vil se at vi tager sæsonens første hjemmesejr på lørdag. Den kamp starter kl. 15. Be there …

Holdet på banen

Conrado da Costa Januario

Matthias Andersen
Christian Stokholm
Morten Hegaard
Adam Emme

Mikkel Mouritz Jensen
Aske Lundsgaard (ud 75′)
Leonel Montano

Emil Dyre Nielsen (ud 65′)
Mileta Rajovic
Nicolai Olsen (ud 75′)

På bænken

 

Jeppe Erenbjerg (ind 75`)

Victor Michaelsen

Samuel Adjei

Omar Roshani (jnd 65′)

Godwin McKay (ind 75′)

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.