Vælg en side

B.93 Kontraktfodbold Aps ansætter Patrick Mtiliga i ny ledelsesrolle.

Det er med stor fornøjelse, at B.93 Kontraktfodbold ApS kan meddele, at vi har tilknyttet Patrick som ny sportslig direktør i B.93. Patrick Mtiliga vil indgå i den sportslige ledelse sammen med Frank Nielsen og Erling Bøje.

Frank Nielsen. Foto: Mark Bernquist.

Frank Nielsen udtaler

– Jeg er enormt glad for, at kunne byde Patrick velkommen tilbage i B.93, hvor han spillede og udviklede sig som ungdomsspiller. Hans erfaring fra livet og det professionelle miljø,  både i ind- og udland, vil være en kæmpe gevinst for vores spillere og klub.

Den nyetablerede funktion er et endnu et skridt i videreudviklingen af den professionelle afdeling. Den vil styrke den udvikling og ekspertise, som B.93 har opbygget omkring klubbens 1. senior herrehold og eliteungdomsudviklingen.

– Udover fokus på 1. herresenior og ungdomseliten, vil Patrick indgå i et integreret samarbejde med 1. seniors cheftræner, samt klubbens øvrige elitetrænere. Det vil fortsætte udviklingen af klubbens røde tråd omkring spil- principper & stil og talentudvikling.

Bestyrelsesformand Lars Lüthjohan Jensen udtaler

Lars Lüthjohan Jensen. Foto: Mark Bernquist.

– Patrick repræsenterer alle vores værdier på den bedst mulige måde.

– Denne ansættelse er et væsentligt skridt fremad, i vores bestræbelser på at skabe endnu bedre og professionelle rammer for vores spillere og klubben som helhed.

B.93 nyansatte sportsdirektør Patrick Mtiliga udtaler

– Jeg har tænkt meget over hvad jeg fortsat kan bidrage med inden for fodbolden, og er meget glad for at lave denne aftale med min barndomsklub.

– Udover at have fulgt mit hjerte i denne beslutning, ser jeg samtidig et fantastisk potentiale i klubben.

– Jeg glæder mig til denne professionelle udfordring, og til at være med til at genetablere B.93 som en af Danmarks bedste sportsklubber.

Patrick Mtiliga er 37 år, født på Østerbro og debuterede i en meget ung alder for B.93, før han blev professionel i Feyenoord. Han spillede i alt 284 kampe i sin udenlandske karriere bl.a. hos Excelsior, Breda & Malaga.

I 2011 vendte han hjem til Superligaen og spillede 6 år for FC Nordsjælland, hvor han sluttede sin karriere på banen sidste år som anfører. Han vil indgå i B.93 Kontraktfodbold ApS ledelse, med reference til bestyrelsen.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Lars Lüthjohan Jensen og Patrick Mtiliga: Claus Vandborg.