Vælg en side

B.93’s professionelle afdeling har travlt for tiden.

Efter en lidt større naturlig afgang af spillere, arbejder den sportslige ledelse hurtigt for at styrke truppen med henblik på den nye sæson. Nu kommer den næste forstærkning til truppen.

B.93 har netop indgået en 1 1/2 årig aftale med Anders Thomsen, som senest har været en af Marienlysts store profiler.

Anders er snart 23 år og spiller alle offensive pladser, men primært kant eller angriber. Han er teknisk stærk, har et godt blik for spillet og driblestærk. Anders har spillet 40 kampe i 2. division for Middelfart og Marienlyst.

Anders har fået en stor del af sin fodboldopdragelse i OB, hvor han var på kontrakt i fire år, hvoraf de to var som en del af OB’s Superligatrup. Her fik han to kampe, bl.a. et indhop i Parken mod FCK. Anders har også spillet 18 ungdomslandskampe.

B.93’s sportschef Frank Nielsen udtaler

– Vi er super glade for at få Anders tilknyttet vores klub. Han opfylder alle de krav, vi har til kommende spillere. Anders er elitær og ambitiøs og har allerede et højt niveau, som hurtigt kan række ud over 2. division.

– Både hans personlighed og fodboldevner passer perfekt ind på vort hold. Jeg er ikke i tvivl om, at han vil tilføre os en masse kvalitet og vil være med til at hæve vores spillemæssige niveau.

Anders Thomsen udtaler i forbindelse med sin tilknytning til B.93

– Jeg har valgt B.93 fordi jeg har hørt mange gode ting om klubben og de mennesker, der er i den. Og det har jeg allerede fået bekræftet med den kontakt, jeg har haft indtil nu.

– Jeg glæder mig til at blive en del af truppen og komme i gang med den nye sæson.

Vi byder velkommen til Anders og ser frem til hans virke for B.93.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist og Erling Bøje.