Vælg en side

B.93 – Greve 0-0

Udvisning: Simon Bloch Jørgensen, Greve (90′).

Østerbro Stadion
222 tilskuere.

Efter tre flotte sejre i træk kom B.93 ned på jorden igen, da det søndag blev til 0-0 mod Greve. Kampen mod de blåblusede med de mange eks-93ere i truppen – Mohammad Ali, Jacob Abildgaard, Sean “Distorsean” Christoffersen, Haydar Said og den store målmand Simon Bloch Jørgensen – blev et ualmindeligt trist affære med meget få højdepunkter.

Kampens eneste åbne målchance tilfaldt Leonel Montano i begyndelsen af anden halvleg, da han blev spillet fri i dybden af en lang Heisterberg-aflevering. Desværre sneg hans afslutning sig lige forbi den fjerneste stolpe.

Begge hold var kun sporadisk farlige på dødbolde, mens stort set alt åbent spil strandede i et væld af fejlafleveringer og dårlige tæmninger. Det var som om, den trykkende hede smeltede spillernes tekniske færdigheder væk. Desuden kan det også have spillet en rolle, at de to hold havde spillet hårde kampe i torsdags og derfor ikke havde energi til endnu en kraftpræstation. På dette niveau burde spillerne selvfølgelig magte at spille to kampe på en uge, men ikke desto mindre virkede flere af spillerne ualmindeligt matte i sokkerne. En sidste forklaring på B.93s blege offensiv kan være de omstændigheder, at Omar Roshani og Emil Dyre måtte melde fra med skader, mens Sebastian Czajkowski måtte udgå med lårproblemer i pausen og Olcay Senoglu synes at have et stykke vej til topformen efter sit skadesfravær.

Kampens dramatiske højdepunkt indtraf kort før tid, da Nicolai “Pukki” Olsen slap igennem på en lang aflevering, men få meter udenfor feltet blev tromlet ned af sin tidligere holdkammerat, Simon Bloch. Rødt kort til Bloch. Og da Greve havde brugt sine tre udskiftninger, måtte indskiftede Mohammad Ali såmænd trække i målmandstrøjen, mens en groggy “Pukki” måtte hjælpes fra banen. Frisparket endte dog i muren, og kort efter blev kampen fløjten af.

0-0 var selvsagt en skuffelse, men når det nu ikke kunne være anderledes, kunne B.93 være bedst tjent med det ene point, som sikrede, at vi fortsat holder nedrykningspladserne på afstand.

Jack Wander: “Det må have været varmen, der slog os ud. Det var simpelt hen så varmt i dag, så vi fik aldrig gang i vores spil.”

Holdet på banen

Conrado da Costa Januario

Adam Emme
Martin Heisterberg
Morten Fraysse
Emil Farver

Anton Peterlin
Mikkel Mouritz
Leonel Montano (ud 66′)

Olcay Senoglu (ud 66′)
Sebastian Czajkowski (ud 46′)
Nicolai Olsen

På bænken

Jack Wander (ind 46′)
Mads Walter (ind 66′)
Søren Nørgaard (ind 66′)
Fredrik Kofoed
Carl Emil Kristensen
Daniel Barir
Victor Michaelsen

Kampreferat v) Mads Mazanti.
Topfoto af Mark Bernquist.