1-3 Sebastian Czajkowski (25′)
1- 4 Omar Marek Roshani (54′)

Spektrum Stadion
674 tilskuere.

B.93 tog endnu tre gode point, og vandt en storsejr ude mod stærke Odder. Hjemmeholdet havde haft en god sæson, og var svag favorit hos bookmakerne, men det så ikke ud til at ryste Danny og hans mandsskab, som udstråler meget selvtillid i disse dage. De sparker i hvert fald chancerne ind.

Fysisk stærke Sebastian Czajkowski scorede tidligt, og selvom hjemmeholdet scorede to gange i træk, kom B.93 foran, da Odders anden scoring var i eget net. En meget underholdende 1. halvleg bød på endnu et mål, da Sebastian Czajkowski nettede på ny 25 minutter ind i kampen. Han måtte desværre trække sig med en skade, efter sit andet mål. Han blev afløst af fødselsdagsbarnet Olcay Senoglu, som – modsat sidste kamp – dog ikke kom på scoringstavlen.

I 2. halvleg kom hjemmeholdet med fuld skrue, og vandt en del dueller, men B.93 forsvaret stod stærkt og lod sig ikke ryste, da Omar Marek Roshani – efter ca. 10 minutters spil af 2. halvleg – scorede til 4-1. Det blev fejlagtigt noteret som Sebastian Czajkowski i medierne, men vi har tjek på det og Omar er korrekt noteret for sit mål. Omar blev kort efter erstattet af Frederik Koefoed.

Senere gik anfører Martin Heisterberg klogt ud for at spare sig, da trænerteamet vurderede de tre point var hjemme. Emil Farver rykkede ind i midterforsvaret og Carl Emil Kristensen gik på venstre back.

Et modløst Odder-hold råbte af hinanden, og var tydeligt frustrerede over at B.93 gav dem en snitter på eget græs, men man sad hele tiden af fornemmelsen af, at B.93 har fundet formen i rette øjeblik. Tør man håbe på den fjerde sejr i træk hjemme mod Greve søndag?

Værd at bemærke er, at Nicolas Nielsen (vores stjerne målmandstræner), verbalt udtrykte at spillerne ikke skulle sløse mod slutningen. Nico hader man ikke yder 100 %, og det kunne høres helt til København.

Kort og godt, så er det stærkt med tre sejre i træk, og holdets jyske spion (Jørgen Jørgensen) mente ikke det er sket, siden Jens Kolding huserede i 70’erne. Det er dog sket mange gange siden, men vinder B.93 søndag tangerer de rekorden med fire sejre i træk i nyere tid. Sidst det skete var i 1997. Hvor Nicolas Nielsen for øvrigt var målmand!

Sportschef Frank Nielsen udtrykte sin begejstring efter kampen: “Det var en fantastisk holdpræstation, og vores hold hænger sammen. De ydede en flot indsat og ros til alle mand. Vi laver mange mål i disse dage og jeg ser frem til kampen søndag for at se om vi kan blive ved med at lave point og mange mål.

Tillykke til Danny og holdet – det er godt gået.