2-1 Marcus de Claville (50′)
2-2 Martin Heisterberg (65′)

Kunstgræsbane ved Næsby Stadion
275 tilskuere.

B.93 har i de seneste år haft svært ved at hive en sejr med hjem fra Odense, hvad enten modstanderen har heddet Marienlyst, Dalum eller – som i lørdagens kamp – Næsby. Lørdagens kamp blev desværre ingen undtagelse.

B.93 måtte stille op uden karantæneramte Czajkowski samt skadede Lundsgaard og Emme. Til gengæld var Mads Walter tilbage på sin plads som højre back, og den gamle skarpskytte, Olcay Senoglu, gjorde endnu et comeback i 93-trøjen.

Næsby kom trods placeringen som næstsidst i tabellen til kampen med selvtillid efter en flot sejr over Brønshøj i sidste weekend. Og der skulle ikke gå mere end fem minutter, før de bragte sig i front. Marcus de Claville fik lov at smutte imellem vores forsvarsspillere og satte sikkert bolden over i det lange hjørne. Katastrofal start for “den hvide dame”. Nu blev det op ad bakke på kunstgræsbanen på værternes hyggelige anlæg i Odenses udkant.

Efterhånden som første halvleg skred frem, satte vi os dog tungere på spillet. Vi manglede dog lidt kreativitet i angrebet for at få åbnet de blåklædtes værters massive forsvar. Emil Dyre gjorde det første behjertede forsøg med et fladt langskud, som havnede i målmandens parade. Desværre måtte Dyre kort efter udgå med en skade, men det standsede heldigvis ikke vores angrebsiver.

Efter 36 minutter fik vi så endelig dirket Næsbys forsvar op. En vidunderlig indenomsstikning fra Nicolai “Pukki” Olsen lige ind i fødderne på en dybdeløbende Senoglu var, hvad der skulle til. Alene med målmanden svigtede “Olle” ikke. Bolden blev resolut sendt ind mellem benene på ham. Den gamle ræv var endnu engang vendt tilbage med mål i støvlerne.

1-1 stod sig ved pausen, men et tydeligt dominerende 93-hold havde mest grund til optimisme før anden halvleg. Og hvad skete der så? Jo, minsandten om ikke vi fik nøjagtig samme håbløse start på anden halvleg som på første. Efter blot fire minutter af halvlegen fik to Næsby-spillere lov at spadsere uhindret gennem et 93-forsvar, der udviste absolut ingen interesse for at standse dem. Det resulterede i en stor mulighed, som Lucas Chang-Andersen afværgede med en fornem fodparade. Men minsandten om ikke 93-forsvaret forholdt sig nøjagtig lige så passive ved returbolden, så Marcus de Claville nøjagtig som i første halvleg uhindret kunne få lov at sparke bolden over i det lange hjørne. 2-1.

B.93 kom sig dog hurtigt over denne unødvendige nedtur og kløede på for en udligning. Vores dominans blev endnu en større end før pausen, og det var fuldt fortjent, at vi atter fik bragt balance i regnskabet efter 65 minutters spil. En pragtfuldt indadskruende hjørnesparksbold fra Senoglu havnede lige i panden på Heisterberg, som sikkert sendte den i nettet.

Og så var der ellers blæst til storoffensiv i kampens slutfase. Men trods gode muligheder til blandt andre indskiftede Roshani, Mads Walter og i overtiden Leonel Montano, som headede over mål i fri position, fik vi ikke udbytte af anstrengelserne og måtte tage til takke med det ene point. Ærgerligt, for vi var i langt det meste af kampen det bedst spillende hold. Men med en forfærdelig start på begge halvlege gjorde vi det svært for os selv.

Olcay Senoglu: “Jeg tror, alle sidder tilbage med en ærgerlig følelse over, at vi ikke fik sejren. Hvis vi var kommet foran, tror jeg, vi havde vundet. Men på den anden side er det også et tegn på god moral, at vi kommer tilbage efter at have været bagud to gange.”