0-4 Tarik Mourhrib (73′)
0-5 Souheib Dhaflaoui (80′)
1-5 Jack Wander (90′)

296 tilskuere.

At sige at B.93s resultater svinger fra den ene yderlighed til den anden er vist en underdrivelse. 6-0-storsejren over Hillerød sidste lørdag blev vekslet til en syngende lussing på 1-5 mod Næstved denne lørdag. Godt nok er nedrykkerne fra Næstved betydeligt bedre end Hillerøds oprykkerhold, men alligevel …

I kampens indledning var der dog ikke noget, der tydede på en afklapsning. Med energisk og direkte spil sad et B.93-hold, der var tydeligt opsatte på at revanchere tirsdagens pokalblamage, tungt på kampens første 35 minutter. Mens sydsjællændernes eneste mulighed i denne fase af kampen tilfaldt eks-93eren Souheib Dhaflaoui, da han slap alene igennem efter en misforståelse i 93-opspillet (heldigvis fik Raun flot raget kastanjerne ud af ilden), havde “Den hvide dame” indtil flere store muligheder for at bringe sig i front: Adam Emme headede forbi i fri position efter et frisparksindlæg, og Mads Walter fik slet ikke kraft i sin afslutning efter at have tørret hele Næstveds venstre forsvarsside.

Men netop da 1-0 til B.93 lå i luften, gik det i stedet galt i den anden ende. Vores højre forsvarsside blev flået op, og på den tværpasning, der fulgte, kunne en fri Kasper Mertz enkelt sende bolden fladt i mål. En kold spand vand i hovedet på 93erne, og den skulle blive til to kolde spande vand kort efter, da vores venstre forsvarsside blev overspillet; indlægget satte en anden eks-93er, Tarik Mourhrib, en fod på, og så stod der 0-2.

Disse to træffere indenfor to minutter knockoutede det unge 93-hold, der savnede karantæneramte Czajkowski i front, samt skadede Emil Dyre, Salandy-Dufour og Martin Heisterberg. Anden halvleg blev én lang, pinefuld afklædning af et 93-hold, der helt mistede modet mod et godt spillende og effektivt Næstved-hold.

Efter en times spil begik Emil Farver, der ellers var blevet fejret for sit 100-kampsjubilæum i pokalkampen i tirsdags, straffespark i en situation, hvor 93-forsvaret ellers havde afværget et Næstved-angreb. Farver skubbede til en Næstved-spiller i feltet, mens bolden stadig var i spil, og da linjevogteren uheldigvis opfattede situationen, endte det med et spark fra ellevemeterpletten, udført af Kasper Mertz, midt i målet, 0-3.

“De grønne” styrede løjerne og reducerede os til statister. De to eks-93ere, Mourhrib og Dhaflaoui, fik lov at brillere yderligere. 0-4 ved Mourhrib, da han dirigerede et indlæg fra højre over i det lange hjørne, 0-5 ved Dhaflaoui, da ingen fandt det umagen værd at tackle ham, og så kunne han jo lige så godt sende bolden over i samme hjørne, som Mourhrib forinden havde benyttet sig af.

Kort før tid fik Jack Wander på et hovedstød pyntet lidt på resultatet med sit første seniormål. En ringe trøst i en kamp, der gav debut til Morten Fraysse, noget af en ilddåb for den ellers talentfulde forsvarsspiller. Glæden ved de første glimrende 35 minutter blev brutalt udraderet af de 55 katastrofale minutter, der fulgte.

Ronni Raun, chanceløs ved alle scoringer: “Det var et kollaps. Nu skal drenge lære at blive mænd.”