Vælg en side

Greve – B.93 1-3 (0-1)

0-1 Emil Farver (straffe 45′)
0-2 Mikkel Mouritz (48′)
1-2 Nicolai Nielsen (89′)
1-3 Omar Roshani (90′)

Greve Idrætscenter
192 tilskuere.

Til kampen mod Greve torsdag aften havde B.93 fået Adam Emme, Peter Bjur og Aske Lundsgaard klar igen efter skader. Til gengæld var Andreas Heimer og Awab Salame nu udenfor med skader, så tre skridt frem og to tilbage på skadesfronten.

B.93 stod for kampens start for det bedste spil mod et Greve-hold, der på det seneste har vist en opadgående formkurve i oprykningsspillet, kulminerende med en flot sejr i Hvidovre i søndags. Det var dog en ret rodet affære, da begge hold syntes at have problemer med at kontrollere den lette Nike-bold på en hårdt græsbane. En vind på langs af banen og en skarp aftensol gjorde heller ikke forholdene nemmere.

Men B.93 formåede alligevel at holde bedst fat i bolden og producere de klart største muligheder i første halvleg. En veloplagt Ogude havde to gode muligheder, og Mohammad Ali  måtte se sit hovedstødsforsøg blive reddet på målstregen.

Netop som det så ud til, at B.93 ikke ville få hul på bylden i første halvleg, brød Nicolai “Pukki” Olsen igennem i venstre side, og fandt Ogude midt i feltet. Men før nigerianeren fik afsluttet, blev han klippet af en Greve-forsvarer. Klart straffespark. Emil Farver var denne gang ikke lige så sikker fra ellevemeterpletten som mod Aarhus Fremad, men pyt, mål blev der alligevel, selv om målmanden fik en hånd på skuddet.

Anden halvleg var kun to minutter gammel, da der blev begået frispark mod “Pukki” Olsen et par meter udenfor Greves felt. Det tog Mikkel Mouritz sig af. Med et vidunderligt spark, der drejede væk fra målmanden og bankede i nettet via stolpen tæt ved sammenføjningen, fordoblede han “Den hvide dames” føring. En ny 93-frisparksekspert er født.

I minutterne efter den flotte scoring var B.93 tæt på at lukke kampen. Igen var Ogude på færde, men hans flade skud strøg forbi det lange hjørne. Målet er i øjeblikket som forhekset for den ellers hårdtarbejdende og altid gennembrudsfarlige nigerianer.

Mod midten af halvlegen kom Greve bedre med i kampen og tilspillede sig sine første åbne muligheder i kampen. Stolpen måtte redde for Raun, da en Greve-spiller fyrede løs i en gunstig position.

Men i slutfasen fik B.93 atter greb om tingene, og kunne have scoret yderligere ved Mikkel Mouritz og Ogude igen-igen. Men da 3-0-målet ikke faldt, gik det, som det så ofte går: Med to minutter tilbage af ordinær spilletid opsnappede Greves højre fløj en løs aflevering og centrede fladt til en fri Nicolai Nielsen, der med et tørt hug udplacerede Raun.

Helt unødvendigt blev der således skabt spænding om resultatet, men heldigvis afværgede 93-defensiven hjemmeholdets desperate forsøg på at forcere spillet frem mod 93-feltet. Og på kampens sidste aktion slog vi kontra og fik langt om længe sat proppen i: Mohammad Ali strøg alene igennem, da Greve havde smidt alle mand frem, hans afslutning blev pareret af målmanden, men Ogude var over returbolden, som han bugserede videre til indskiftede Omar Roshani, der fladt sparkede bolden i mål til kampens slutresultat.

En fuldt fortjent sejr til et 93-hold, der med syv points i de seneste tre kampe endelig har fundet lidt stabilitet og synes på vej til en god afslutning på sæsonen.

Se også hele kampen eller højdepunkterne med MyCujooTV.

Holdet på banen

Ronni Raun

Mads Walter
Adam Emme (ud 62′)
Martin Heisterberg
Emil Farver

Anton Peterlin
Mikkel Mouritz
Nicolai Olsen (ud 70′)

Emmanuel Ogude
Mohammad Ali
Peter Bjur (ud 81′)

På bænken

Aske Lundsgaard (ind 62′)
Omar Roshani (ind 70′)
Leonel Montano (ind 81′)
Kristian Holm
Jonas Berg
Søren Nørgaard
Victor Michaelsen

Kampreferat v) Mads Mazanti.