Vælg en side

B.93 – Marienlyst 1-3 (0-1)

0-1 Jonas Hansen (30′)
0-2 Lasse Thomsen (51′)
0-3 Esben Petersen (75′)
1-3 Peter Bjur (90′)

Østerbro Stadion
260 tilskuere.

B.93 var tæt på at få en katastrofestart på lørdagens kamp mod Marienlyst. Dårligt var kampen begyndt, før der blev dømt straffespark til gæsterne, efter at en bold lidt tilfældigt havde ramt Adam Emmes arm. Heldigvis fik Victor Michaelsen i målet pareret det flade forsøg fra ellevemeterpletten, så 0-0 stod sig.

Det var dog alligevel en kamp, hvor B.93 baksede med at få gang i angrebsspillet mod et solidt og disciplineret odenseansk mandskab. Godt nok havde B.93 bolden mest, men den fysisk stærke og kompakte Marienlyst-defensiv tvang os til at spille meget bagud og på tværs. Det gjorde det heller ikke nemmere, at vi savnede så stærke kræfter som Aske Lundsgaard (karantæne), Andreas Heimer og Sebastian Czajkowski (begge skadede).

Alligevel kom B.93 faktisk frem til enkelte oplagte muligheder i første halvleg. Desværre savnede Mohammad Ali præcision i sine afslutninger, da han fik to store chancer, ligesom også Nicklas Granzow var uheldig med sin afslutning tæt under mål på en returbold fra et Ogude-forsøg.

I stedet blev vi straffet i den anden ende. Marienlysts Jonas Hansen fik lov at trække ind i banen fra en position i venstre side af straffesparksfeltet. Det takkede han for ved smukt at krølle bolden over i det lange hjørne udenfor Michaelsens rækkevidde.

I anden halvlegs indledning var B.93 tæt på udligning, men Peter Bjur fik ikke ordentligt træf på et indlæg, der ellers var sejlet over de sorttrøjede gæsters midterforsvar.

Og så skete det igen: En Marienlyst-spiller, denne gang Lasse Thomsen, slap af sted med bolden i venstre side, denne gang lidt udenfor feltet, men hvad pokker, samme recept som ved odenseanernes første mål: Et træk ind i banen og bolden sendt smukt over i det lange hjørne. 0-2, og nu så det alvor svært ud for B.93.

Derpå forsøgte B.93 efter bedste evne at presse spillet frem mod gæsternes mål, men kun Emmanuel Ogude syntes at have fysikken, teknikken og idéerne til at trænge gennem det fynske jerntæppe, men nigerianerens ellers glimtvis glimrende aktioner nåede ikke hele vejen til Marienlyst-målet.

Med godt et kvarter igen blev kampen lukket og slukket, og på hvilken måde: Marienlysts Esben Petersen havde luret, at Victor Michaelsen stod langt ude af sit mål for at dække af for en fremlægning, så han knaldede til kuglen fra vel omkring 40-45 meter. Mens Michaelsen desperat forsøgte at nå tilbage, sejlede bolden ind under overliggeren.

I kampens overtid fik unge Peter Bjur scoret sit første seniormål i 93-trøjen, et indersidespark mod det lange hjørne, som smuttede over handskerne på udeholdets målmand. Men det ændrede ikke på, at kampen var tabt, og at det igen var blevet blotlagt, at vi har det svært mod provinshold med stærk fysik og stor defensiv disciplin.

Kristian Holm: “Jeg føler, at vi manglede lidt vilje. Og at vi blev mast af deres fysiske spil.”

Se mål og højdepunkter her.

Holdet på banen

Victor Michaelsen

Nicklas Granzow
Adam Emme
Martin Heisterberg
Emil Farver

Kristian Holm (ud 81′)
Mikkel Mouritz
Peter Bjur

Emmanuel Ogude
Mohammad Ali (ud 60′)
Nicolai Olsen (ud 70′)

På bænken

Omar Roshani (ind 60′)
Anton Peterlin (ind 70′)
Mads Walter (ind 81′)
Mads Nielsen
Jack Wander
Patrick Johansen

Kampreferat v) Mads Mazanti.